Filters:

Prijs
12 300
Fabrikanten
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Filter
 

Montagestandaarden

Het goed onderhouden van je fiets is natuurlijk een must. Vooral de echte sportfanaten zullen vaker thuis zelf onderhoud willen uitvoeren aan hun racefiets of mountainbike. Maak het jezelf niet te moeilijk en schaf een montagestandaard aan zodat jij goed bij elk gewenst onderdeel kunt om het onder handen te nemen. Een goede montagestandaard is stabiel, heeft  Wij bieden een verschillende aantal merken montagestandaarden: Marwi, Spanninga, Steco, Topeak en Union.

Onderhoud je eigen fiets met gemak

De montagestandaard is ervoor om met overzicht en gemak je fiets te kunnen onderhouden. De stadaarden zijn zo ontworpen dat jij je fiets aan het frame of zadelbuis kunt optillen en zodoende gemakkelijk toegang hebt tot alle onderdelen. Je hoeft niet te bukken of op de grond te gaan zitten wat erg belastend voor je rug kan zijn.

Het voordeel van een montagestandaard ten opzichte van een ophangketting is dat je deze kunt verplaatsen. Daarnaast zit een fiets in een montagestandaard echt vast, terwijl hij aan een ophangketting nog kan "zweiberen". Wanneer het zonnetje schijnt kun je buiten aan je fiets sleutelen en met regen houdt je het binnen lekker aan je fiets sleutelen.

Lees meer