Filters:

Prijs
3 62
Fabrikanten
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Filter
 

Inbus -en Torxsleutels

De inbussleutel, wie kent hem niet. Een goed setje inbussleutels mag niet ontbreken in jouw gereedschapskoffer. Hoewel het soms verleidelijk lijkt om een goedkoop setje inbussleutels aan te schaffen, is het verstandig om toch te kiezen voor een kwaliteitsset inbussleutels. Deze zijn namelijk gemaakt van gehard staal waardoor jij je boutje niet doordraait wanneer er klink wat kracht op komt te staan. Wie bieden een breed assortiment inbussleutels en torxsleutels van de topmerken als Cyclus en Icetoolz.

Verschillende soorten en maten inbussleutels/torxsleutels

Er zijn verschillende maten en soorten inbussleutels. De schroefmaat bepaald welke maat inbus je nodig hebt. Om ervoor te zorgen dat je altijd de juiste maat bij de hand hebt, schaf je een complete inbussleutelset aan. Er zijn sets die in je zadeltas of gereedschapsbidon passen. Een beetje kwaliteit inbussleutelset kan zomaar een leven lang mee gaan wanneer deze van gehard staal is gemaakt.

T-greep inbussleutel

Een inbussleutel met T-greep is iets groter, waardoor je meer kracht kunt zetten. Daarnaast geeft het je de mogelijkheid om bij de lastig te bereiken boutjes te komen. Doordat deze sleutels groter zijn neem je ze niet zo snel mee onderweg maar kun je thuis wel opbergen en gebruiken wanneer nodig.

Stervormige inbussleutel

Met de stervormige inbussleutel kun je ongeveer net zoveel kracht zetten als met de T-greep. Een pluspunt daarbij is dat het comfortabeler in de hand ligt en dat het een stuk compacter is. Het enige nadeel is dat je op sommige plekken niet volledig kunt doordraaien. Hierdoor moet je halve of zelfs kwart slagen maken.

Lees meer