Jasbeschermers

Met een jasbeschermer zorg je ervoor dat er geen spullen tussen de spaken van je fiets kunnen komen. Dit kan gaan om een jas, een wapperende jurk of broek of bijvoorbeeld een hengsel van je tas. Naast beschadigingen aan je spullen, voorkom je door het gebruik van een jasbeschermer ook ongelukken, omdat je wiel niet ineens plotseling vast kan lopen doordat er iets tussen is gekomen.
Bij de aanschaf van een jasbeschermer is het handig om op de juiste maat te letten, of de beschermer geschikt is voor het voor- of achterwiel en natuurlijk of het design je aanspreekt.

De juiste maat vinden

In ons assortiment vind je jasbeschermers in de maten 24, 26 en 28 inch. In de productbeschrijving vind je de maat van de jasbeschermer die jij hebt gekozen. Voor voldoende bescherming en een goede bevestiging is het belangrijk dat je de juiste maat kiest. Let er ook altijd even op of er een uitsparing voor het slot in de beschermer zit, mits je deze in combinatie met een slot wilt gaan gebruiken.

Bevestigen van een jasbeschermer

Al onze jasbeschermers zijn voorzien van bevestigingsmaterialen. Meestal zijn dit eenvoudige clips die je zo aan je fiets klikt, soms in combinatie met tie-wraps.

Welke jasbeschermers 

Een van de populairste merken jasbeschermers is Hesling. Dit Nederlandse bedrijf dat al bijna een eeuw specialist is op het gebied van fietstoebehoren, combineert hoge kwaliteit met strak design.
Naast traditionele transparante jasbeschermers vind je bij ons ook jasbeschermers met de mooiste designs en prints van merken als Cortina en Monte Grappa.

Met deze eyecatchers verhoog je niet alleen de veiligheid, maar ziet je fiets er ook nog eens prachtig uit!

Lees meer