Ergonomische handvatten

Ergon handvatten GS1-S zwart

€ 37,90

Op werkdagen vóór 21:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Productspecificaties

EAN4260477060754
Type artikelHandvat
MaatS
KleurZwart
MateriaalRubber
TypeGS1
KernwoordHandvat
SetJa
Materiaal handvattenRubber
Soort handvatLang/Lang
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Dit Ergon GS1 handvat is de juiste keuze voor de optimale balans tussen comfort en prestatie. Dit Ergon GS1 handvatten ontlasten de onderarmen en handen. De spanning op de onderarmen en handen wordt weggenomen waardoor u geen last meer krijgt van uw onderarmen en handen. Geen last meer van slapende handen en dove vingers.

De Ergon GS1 handvatten zijn ergonomisch gevormd om een betere drukverdeling te kunnen bieden wanneer je langere ritten op de mountainbike maakt.

  • Ergonomische handvatten uit de Racing series
  • Ontworpen voor het rijden van marathons
  • Geschikt voor carbon sturen
  • Materiaal: rubber
  • Maat: S = voor handschoen maat XS - L 
    (grip omvang 92mm)

================================================================================

Fabrikant info
Ergon is producent van kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Het doel van Ergon is om producten te ontwikkelen die een goede ergonomie voor de fietser bieden. Daarbij verbindt het Ergon ontwikkelingsteam bij iedere stap de wetenschappelijke uitvalsbasis met de praktische toepassingen.

De functionaliteit van Ergon producten wordt uitvoerig getest door middel van sportwetenschappelijke laboratoriumstudies, testmachines van technische instituten, tijdens alledaags gebruik en tijdens wedstrijden.

Zowel in vakbladen als in de zwaarste internationale wedstrijden wordt vol lof gesproken over de “nieuwste ontwikkeling” op het gebied van fietsergonomie. De globale verkoopresultaten zijn een duidelijke afspiegeling van het succes van Ergon.

De Ergon filosofie: ergonomie voor de fietser. Ontwikkeld tot in detail!