Bar-ends

Ergon handvatten GS3-L zwart

€ 50,90

Stuur me een notificatie als dit product weer op voorraad is

Productspecificaties

EAN4260477060877
Type artikelHandvat
MaatL
KleurZwart
MateriaalRubber
TypeGS3
KernwoordHandvat
SetJa
Materiaal handvattenRubber
Soort handvatLang/Lang
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Dit Ergon GS3 handvat is de juiste keuze voor de optimale balans tussen comfort en prestatie. De handvatten zijn licht van gewicht en beschikken over een glasvezel 3-vinger bar-end. De Ergon GS3 handvatten beschikken over rubberen anti-slip vlakken. De ergonomische vorm zorgt ervoor dat de onderarmen ontlast worden. De druk die op de onderarmen ontstaat tijdens het fietsen wordt weggenomen. Hierdoor krijgt u geen last van de polsen of dove vingers. De handvatten en bar-ends kunnen individueel afgesteld worden.

  • Ergonomisch ontworpen
  • Lichtgewicht handvatten
  • Beschikken over een glasvezel 3-vinger bar-end
  • Maat: L = voor handschoen maat XL - XXL  
    (102 mm grip omvang)

================================================================================

Fabrikant info
Ergon is producent van kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Het doel van Ergon is om producten te ontwikkelen die een goede ergonomie voor de fietser bieden. Daarbij verbindt het Ergon ontwikkelingsteam bij iedere stap de wetenschappelijke uitvalsbasis met de praktische toepassingen.

De functionaliteit van Ergon producten wordt uitvoerig getest door middel van sportwetenschappelijke laboratoriumstudies, testmachines van technische instituten, tijdens alledaags gebruik en tijdens wedstrijden.

Zowel in vakbladen als in de zwaarste internationale wedstrijden wordt vol lof gesproken over de “nieuwste ontwikkeling” op het gebied van fietsergonomie. De globale verkoopresultaten zijn een duidelijke afspiegeling van het succes van Ergon.

De Ergon filosofie: ergonomie voor de fietser. Ontwikkeld tot in detail!