Overzicht van producten van fabrikant Willex

Willex is een Nederlands bedrijf en tevens mondiaal een van de grootste spelers op het gebied van fietstassen. Door opgegroeid te zijn in een écht fietsland heeft Willex veel informatie en inspiratie hieruit op kunnen doen. Hierdoor heeft Willex de perfecte fietstassen kunnen maken die aansluiten op de wensen en behoeftes van fietsers binnen het stadse verkeer.

De fietstassen van Willex zijn sterk, robuust en stoer. Doordat de tassen gemaakt zijn voor het stadsleven kunnen ze lang intensief gebruikt worden in druk verkeer en hebben ze nog vele andere eigenschappen perfect voor het stadse verkeer.
Zo hebben alle tassen van Willex grote reflecterende elementen om ook ’s nachts je zichtbaarheid in de stad te verzekeren. 

Het grootste gedeelte van de productontwikkeling vindt plaats binnen de Benelux. Hier kunnen de producten perfect worden getest voordat ze over de hele wereld worden verkocht.

Willex produceert haar tassen vanuit één filosofie: “Alleen echte kwaliteit kan overleven in het drukke stadse verkeer”.
Hiermee geeft Willex aan alleen hoogwaardige, duurzame materialen te gebruiken. Door opzoek te gaan naar innovatieve technologieën blijft Willex haar producten optimaliseren en verbeteren.


Zit je vaak op de fiets in een stadse/drukke omgeving? Dan is een Willex tas perfect voor jou! En daarom raden wij de fietstassen van Willex ook zeker aan.
Neem hieronder een kijkje in ons assortiment aan Willex tassen en kies de tas die het beste bij jou past.


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
6 70
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Kleur
meer... minder
Volume (Liter)
meer... minder
Positie
meer... minder
Filter
per pagina