Overzicht van producten van fabrikant Urban Proof

Urban Proof is ontstaan uit een samenwerking tussen U+ Creative Concepts, een creatief conceptbureau dat inspeelt op de nieuwste trends, en Dutch Perfect, een internationaal actief bedrijf van Nederlandse bodem met veel ervaring in het handelen en ontwikkelen van fietsbanden. 

Dit Nederlands bedrijf gespecialiseerd in fietsaccessoires met als kenmerkende product de trendy fietskratten. Daarnaast is Urban Proof ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van kleinere accessoires zoals fietsbellen, zadelhoezen en handvatten. Deze producten worden vaak gekenmerkt door fleurrijke kleurtjes en grappige designs.

Naast de hippe designs zijn de producten van Urban Proof ook van hoge kwaliteit, hebben ze een goede prijs, maar focussen ze ook op duurzaamheid door gebruik te maken van gerecyclede materialen.

LOVE. NOT WASTE. is een Nederlandse non-profit organisatie waar Urban Proof zich bij heeft aangesloten. Deze organisatie houdt zich bezig met het opruimen van de Nederlandse stranden om zo meer aandacht te krijgen voor het schoonhouden van de aarde. 5% van de winst van de gerecyclede collecties die Urban Proof aanbiedt gaat naar LOVE. NOT WASTE. Hiermee laat Urban Proof zien een sterk ecologisch merk te zijn.

Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
3 70
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte in mm
meer... minder
Filter
per pagina