Overzicht van producten van fabrikant Thule

In 1942 is Thule opgericht door buitenliefhebber Erik Thulin. In 1962 heeft Thule de eerste dakdragers al geproduceerd. Vanaf dat moment hebben ze vele verschillende dakdragers voor verschillende vervoersmiddelen geproduceerd.
Zo maakt Thule tegenwoordig dakdragers voor onder andere kajakken, fietsen en ski’s. Maar haar productie is ook uitgebreid naar producten zoals kinderwagens, reiskoffers, laptophoesen en nog veel meer! Alle producten van Thule zijn ervoor gemaakt om je spullen op een makkelijke en veilige manier te vervoeren.

Bij Cycledeal vind je de beste fietsendragers van Thule. Ook bijbehorende accessoires zoals een oprijgoot of een fietsframe adapter van Thule zijn onderdeel van ons assortiment.

De fietsendragers van Thule zijn allemaal gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen. De dragers zijn geschikt voor 2 fietsen. Wil je een drager van Thule waarop 3 fietsen passen? Dan zal je voor de Euroclassic G6 929 moeten kiezen.

Thule legt bij haar productie de focus op 4 sterke waarden. Kwaliteit, veiligheid, design en gebruiksgemak. In haar eigen testcenter test Thule haar producten op deze 4 waarden. In het testcenter kunnen de producten onder de meeste extreme omstandigheden getest worden. Dit zorgt voor een extra hoge kwaliteit en lange duurzaamheid van de producten.

Bekijk hieronder het aanbod van Thule producten in onze shop!


Meer

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
19 579
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter