Overzicht van producten van fabrikant Thule Yepp

Yepp maakte onderdeel uit van het Nederlandse bedrijf GMG. Thule heeft in 2016 Yepp overgenomen van GMG waardoor Yepp nu onderdeel uitmaakt van Thule. Yepp staat vooral bekend om haar van hoge kwaliteit fietszitjes. Thule speelt met deze overname nog meer in op jonge gezinnen.

Thule fietszitjes zijn ideaal voor de dagelijkse fietsritjes of voor avonturen met het gezin. Veilig, makkelijk te gebruiken en comfortabel, of de rit nu kort of lang is. In ons assortiment vind je verschillende series Yepp zitjes. De Yepp Mini en de Yepp Maxi zijn al jaren de bestverkochte fietszitjes van Nederland. Daarbuiten produceert Yepp ook accessoires fietskarren, vouwkratten, fietsbellen en fietshelmen. Dit alles in de innovatieve en eigentijdse stijl van Yepp.

In het Thule Test Center testen worden ook de Yepp producten getest op hun veiligheid bij gebruik. Dat doen ze met de fietszitjes in extreme mate om te garanderen dat ze voldoen aan de strengste internationale veiligheidsnormen, zoals de TÜV-goedkeuring, en deze zelfs overtreffen.

Een Thule Yepp fietszitje is een geweldige keuze om uw kind de wereld vanaf uw fiets te laten zien. Het slimme, intuïtieve ontwerp - met functies zoals snel en stevig monteren en demonteren - biedt u en uw kostbare passagier een veilig, gemakkelijk en prettig ritje. Ook voor de komende jaren, aangezien u de voetriemen en -steunen kun verstellen op de groei van uw kind.


Yepp

Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
4 160
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina