Overzicht van producten van fabrikant Sp connect

SP CONNECT biedt hoogwaardige smartphonehouders met een doordachte innovatieve mechaniek. Daarmee een van de betere spelers op het gebied van telefoonhouders voor racefiets, mountainbike of motor.

SP CONNECT is Duits bedrijf wat is gespecialiseerd op het gebied van gereedschapsontwerp, gereedschap technologie, en spuitgieten. De hoogste kwaliteitsnormen worden altijd gegarandeerd door de knowhow van het Duitse bedrijf en de consequente eigen productie. Na uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, werd in 2016 SP CONNECT, 's werelds meest veelzijdige smartphone-montagesysteem, gelanceerd.

De Oostenrijkse eigenaar en directeur, Thomas Krenn, richtte in 1988 het eerste bedrijf op in Birgel, Duitsland, om hun eigen snowboardbindingen te produceren. Bijna dertig jaar later is SP Bindings nog steeds op de markt en geniet nog steeds een grote populariteit.

Sinds 2002 worden de producten van SP CONNECT, SP Bindings en het merk voor actioncam-accessoires, SP Gadgets, geproduceerd in een nieuwe eigen fabriek in China. Van daaruit worden ze verzonden naar distributeurs in 70 landen op 5 continenten. Het hoofdkantoor is sinds het midden van de jaren 90 in nog altijd gevestigd in Wenen.

De basis van de productlijn is de Phone Case, een beschermende en multifunctionele case met een geïntegreerd bevestigingsmechanisme. Het veilige 90 ° twist-to-lock-systeem samen met de snelle en eenvoudige montage zorgt voor bijna grenzeloze toepassingen.

Het uitgebreide, perfect op elkaar afgestemde assortiment, gecombineerd met een groot aantal sport-, vrijetijds- en dagelijkse activiteiten, biedt oneindig veel combinatiemogelijkheden.

Of het nu op een racefiets, mountainbike, strandcruiser, motor, snowboard, boot, in de auto, tijdens het hardlopen, golfen of wat dan ook is - SP CONNECT heeft een oplossing voor smartphone-montage.


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
8 70
meer... minder
Kleur
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Model telefoon
meer... minder
Filter
per pagina