Overzicht van producten van fabrikant Saris

Saris is een Amerikaans bedrijf gespecialiseerd in fiets-opbergsystemen, fietsendragers en indoor fietsentrainers. Saris is opgezet dóór fietsers, vóór fietsers. Vanuit hun eigen kennis en ervaring in de fietswereld ontwikkelen zij innovatieve oplossingen die tot op de dag van vandaag nog steeds op hun eigen locatie in Wisconsin handmatig gefabriceerd worden.

Bijzonder populair zijn de indoor fietstrainers van Saris. Saris biedt trainers voor de beginnende en professionele wielrenner die het fietsen tot in detail nabootst. Saris was eerder bekend als Cycleops. 
Het is de ideale oplossing voor de fietser die liever het koude weer vermijdt maar toch wil blijven trainen om goed voorbereid aan het seizoen te beginnen. 


De Smart trainers kun je koppelen aan de populaire trainersoftware zoals Zwift. 
De software laat je doen denken dat je in wedstrijdvorm de Mont Ventoux beklimt of een tourtocht maakt door schitterende landschappen. De software past automatisch het stijgingspercentage aan aan het virtuele terrein waar jij op dat moment fietst. Hiermee maak je je training nog completer én leuker!


Meer

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
12 985
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter