Over San Marco Bioaktive

Comfort, stijl en nog veel meer... Van sport tot dagelijkse activiteiten, de fiets is niet alleen een vervoermiddel, het is een passie en een levensstijl. Dit is onze filosofie.

Comfort, stijl en nog veel meer...
80 jaar ervaring in de wielerwereld staat achter Bioaktive, de complete productlijn die in 2008 werd gecreëerd om te voldoen aan de eisen van meerdere benaderingen van de fiets: sportief, trekking en stad. Hoogwaardige technologieën en eersteklas materialen onthullen de zorg voor mensen, en de uitgebreide knowhow die is ontwikkeld op het gebied van zadels is de basis om de verschillende behoeften die elke rijstijl vereist te herkennen en erop in te spelen.
Het doel van Bioaktive is om geavanceerde oplossingen te bieden die gericht zijn op het vergroten van het rijplezier, omdat het fundamentele ding om te genieten van wat je doet, is dat je je comfortabel voelt terwijl je het doet.
Van sport tot dagelijkse activiteiten, de fiets is niet alleen een vervoermiddel, het is een passie en een levensstijl. Dit is onze filosofie.Lees meer

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
29 30
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Kleur
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Filter