Overzicht van producten van fabrikant Qibbel

Fietsen met je kind, daar kijk je als moeder naar uit. De eerste fietstochtjes met je baby zijn onvergetelijk. En ook later blijft het heerlijk om samen op pad te gaan. Om veilig te fietsen met je kindje heb je een goed en comfortabel fietsstoeltje nodig.

Qibbel is onderdeel van Widek B.V. in Nederland. In 1936 begon Widek als metaalwarenfabriek. Niet veel later rolden de eerste fietsonderdelen van de band. Sindsdien produceert Qibbel fietsbellen, snelbinders, handvatten, fietszitjes en andere fietsaccessoires.

De fietsstoeltjes van Qibbel worden gemaakt in de fabriek in Krimpen aan den IJssel, net als 90% van het aanbod. Door de productie in eigen beheer te houden, wordt de kwaliteit optimaal bewaakt.

De fietsstoeltjes van Qibbel zijn een goede keuze als je op zoek bent naar een solide en sterk stoeltje. De fietszitjes voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Ze zijn licht van gewicht, makkelijk zelf te monteren en te verstellen. Een duurzaam fietsstoeltje waar jullie jaren plezier van hebben.


Qibbelbanner.jpg

Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
2 106
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina