Overzicht van producten van fabrikant Puky

Kinderen met stralende ogen en vol zelfvertrouwen - dat is onze motivatie, de reden voor onze passie om kinderen PUKY® speelgoed en voertuigen bij de hand te geven, die leuk zijn en hen tegelijkertijd optimaal ondersteunen en stimuleren in hun motorische ontwikkeling.

Al 70 jaar maakt Puky in Duitsland fietsen, driewielers, loopwielen, glijvoertuigen en scooters. Duurzaam en regionaal met een sterke focus op sociaal ondernemerschap. Zo worden de voertuigen van Puky in meer dan een dozijn werkplaatsen geassembleerd voor mensen met een handicap die "hun" Puky's met evenveel plezier en trots bouwen als wij.

Het innovatielaboratorium van Puky heeft decennialang altijd de juiste antwoorden gevonden op de steeds veranderende uitdagingen die kinderen ons stellen. Licht en duurzaam, functioneel en met een modern design. Het Puky productassortiment biedt al deze eigenschappen met als doel kinderen in beweging te krijgen met leuke en veilige voertuigen. Beweging maakt je slim en bevordert aantoonbaar de ontwikkeling van de hersenen!


Meer

Geen producten van deze fabrikant.