Overzicht van producten van fabrikant Ortlieb

Ortlieb is al meer dan 30 jaar dé pionier op het gebied van fietstassen gespecialiseerd op de outdoormarkt. Ortlieb heeft de lat hoog gelegd wat betreft functionele en hoogwaardige fietstassen, niet voor niets staan ze voor veel mensen bekend als hét merk voor waterdichte tassen van absolute topkwaliteit.

De oprichter, Hartmut Ortlieb heeft in 1982 de firma Ortlieb gericht na de teleurstelling van een verregende fietstocht. Hij stelde zichzelf het doel om een functionele, 100% waterdichte fietstas te maken en dat betekende het begin van een innovatief merk. 

Dit is uitgemond tot het wereldbekend merk wat Ortlieb vandaag de dag is. Met hun uitgebreide assortiment fietstassen heeft Ortlieb alles in huis om jouw bagage tijdens je outdoor avontuur tegen de elementen te beschermen.
Bij ons vind je de alom bekende klassieke Ortlieb trekkingtassen, maar tegenwoordig produceert Ortlieb ook hippe waterdichte rugzakkenshoppers en stuurtassen die ervoor zorgen dat jouw fietsritten niet meer in het water vallen!


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
11 170
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Kleur
meer... minder
Volume (Liter)
meer... minder
Positie
meer... minder
Filter
per pagina