Overzicht van producten van fabrikant New Looxs

De mooiste stoffen, de beste ontwerpen en de slimste oplossingen; dat zijn de vaste ingrediënten van iedere nieuwe New Looxs collectie.

Als familiebedrijf kunnen zij namelijk niet anders dan hun DNA volgen. Het oog voor detail en het gepassioneerde vakmanschap van oprichter Wim Burgers worden dan ook, met veel trots, van generatie op generatie doorgegeven.
Of je nu naar het werk gaat, de boodschappen doet of lekker een dagje gaat fietsen, New Looxs maakt voor iedere fietser een tas die even zo stijlvol als praktisch is.Werden de tassen in 1947 nog met de hand in Nederland gemaakt, tegenwoordig werken we samen met internationale partners die aan onze kwaliteitseisen voldoen en onze passie delen. Tegenwoordig worden de tassen wereldwijd vermarkt. 

Het ontstaan van New Looxs

In Wijchen, een stadje onder de rook van Nijmegen en grenzend aan de leerlooiers regio in Noord-Brabant.
Daar, in een klein schuurtje achter het huis, begon Wim Burgers, met het maken van ambachtelijke lederwaren. Met één naaimachine maakte hij onder andere traktorzeilen, handmoffen en tassen voor de fiets.
Hij was een kundig vakman, had oog voor detail en gebruikte alleen de beste materialen.
Er kwamen extra naaimachines, de focus werd geheel gericht naar tassen voor de fiets, materialen veranderden, maar mijn opa bleef met Burgers Lederwaren trouw aan zichzelf: zijn ambacht, vakmanschap en vooral ook liefde voor het vak bleven ongewijzigd.


Burgers Lederwaren heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld. De kern is nog steeds het familiebedrijf van vroeger, en daar zijn ze trots op. Het bedrijf New Looxs is meegegroeid met de tijd maar met behoud datgeen waar de oprichters in geloofde: kwaliteit, vakmanschap en passie voor het vak.
Onder het internationale label ‘New Looxs’ brengen zij een brede collectie tassen voor de fiets, die het beste van twee werelden combineren.

Technisch perfect design, oog voor details en tegelijk modieus om te zien. Tassen waarin je je persoonlijke spullen eenvoudig op de fiets meeneemt en in stijl geniet van alle ritjes die je fiets te bieden heeft; functioneel, recreatief en naar het werk.

Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
3 260
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina