Overzicht van producten van fabrikant Motip

De Motip Dupli Group bestaat uit de merken: MoTip, DUPLI-Color, presto en ColorMatic. Op haar gebied is Motip marktleider, ze zijn actief in meer dan tien Europese landen en produceren jaarlijks meer dan tachtig miljoen spuitbussen.

Motip is actief in de automotive, doe-het-zelf en de industriële markten met een divers aanbod met spuitbussen. Van lakken tot remmenreinigers. Door de ervaring en kennis die zij door de jaren hebben opgebouwd. Zijn ze in staat om hoogwaardige producten te produceren en distribueren.


Het assortiment cycling producten van Motip is zeer uitgebreid. De producten zijn in nauwe samenwerkingen met verschillende wielerploegen tot stand gekomen. Zo heeft ieder product een specifieke werking op een onderdeel van de fiets. Het assortiment bestaat uit specifieke kettingsprays, smeermiddelen, kettingreinigers, vuilafstotende onderhoudsproducten en nog veel meer. Het is zo ingericht dat iedere discipline: race, cross en mountainbike kan worden bediend. Eenmaal Motip, wil je niet meer anders.


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
4 24
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Filter
per pagina