Overzicht van producten van fabrikant Melon

Vanaf de eerste dag werd Melon gedreven door de wens om design te combineren met functionaliteit. Daarom combineren Melon helmen de hoogste veiligheidsnormen met bekroonde ontwerpen om een unieke lijn van helmen voor stedelijke mobiliteit te leveren.

Helmen die mensen van alle leeftijden in staat stellen om hun plezier en plezier in veiligheid te maximaliseren. Melon heeft meer dan 40 verschillende artistieke ontwerpen voor fietsers, skateboarders, rolschaatsers of andere persoonlijke mobiliteitstoestellen.

De Melon gegoten polycarbonaat buitenmantel is superlicht met een speciale binnenlaag om het effect van een eventuele impact te verspreiden. De binnenzijde van de helm is afneembaar, wasbare CoolMax vulling voor comfort en hygiëne. Het unieke Meloen luchtstroomsysteem houdt het hoofd koel en fris. En de stevig verankerde Fidlock kinband is magnetisch, geen gesp, voor eenvoudige aansluiting met één hand.

De ergonomisch ontworpen helmen van Melon zijn geschikt voor ingetogen fietsers tot avontuurlijke mountainbikers, en voorzichtige rolschaatsers tot tranende skateboarders. Melon maakt helmen voor peuters, kinderen, tieners en volwassenen. Helmen die echt comfortabel zijn om te dragen en er geweldig uitzien, ontworpen om eventuele remmingen op het dragen van een helm te verminderen, ongeacht de leeftijd. De artistieke ontwerpen van Melon variëren van de gekke tot de koele, en van subtiel tot sterk.

Maar het belangrijkste is dat Melon beschermende helmen maakt voor mensen die van het leven willen genieten en plezier willen hebben!


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
12 80
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina