Overzicht van producten van fabrikant Maxxis

Maxxis, een van 's werelds top tien bandenfabrikanten. Zoals de meeste grote bedrijven is Maxxis klein begonnen. Maxxis International is in 1967 in Taiwan begonnen als fabrikant van fietsbanden. Maxxis groeide gestaag uit tot wat het nu is: de grootste fabrikant van fietsbanden ter wereld.


Al meer dan 45 jaar levert Maxxis International kwalitatief hoogwaardige banden voor personenauto’s en lichte bedrijfswagens, caravans, fietsen, motorfietsen, ATV’s, aanhangwagens, karts, industriële voertuigen en maai- en groenonderhoudmachines. 


In de volgende decennia betrad Maxxis nieuwe markten door het aanbieden van banden voor motorfietsen, personenauto’s, 4WD’s, lichte bedrijfsvoertuigen, vrachtwagens, bussen, ATV’s, maai- en landschapsmachines, racekarts, industriële voertuigen en aanhangwagens.


In onze webshop vind je de beste buitenbanden voor jouw mountainbike of gavelfiets. Met deze degelijke fietsbanden ben jij gegarandeerd van een goede grip tijdens je fietsritten en word de kans op lekrijden terug gebracht naar een minimum.
Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
30 74
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina