Overzicht van producten van fabrikant Klickfix

Een jaar na de oprichting van Rixen & Kaul werd Klickfix al geïntroduceerd door het bedrijf. Klickfix is een systeem waarmee je fietstassen, manden en andere accessoires met een Klickfix adapterplaat gemakkelijk op een klickfix adapter kan plaatsen die aan de fiets vastzit.
Het Klickfix-systeem is zo gemakkelijk in gebruik dat het uitgegroeid is tot een van de meest gebruikte bevestigingssystemen voor fietsmanden, fietstassen en fietsaccessoires.

Alle adapters fabriceert Klickfix zelf op haar locatie in Solingen, Duitsland. Klickfix ontwikkeld niet alleen de adapters maar ontwikkeld zelf ook producten zoals fietsmanden die via het Klickfix-systeem bevestigd kunnen worden. Daarnaast zijn er tegenwoordig vele andere bedrijven die inspelen op het succes van Klickfix door producten te ontwikkelen die inclusief ingebouwde Klickfix adapterplaat komen.

Met haar producten wil Klickfix simpele en duurzame oplossingen bieden voor het gebruik van fietsen tijdens het dagelijks leven. Klickfix wil met haar gebruiksvriendelijke producten ook bijdragen aan het populairder maken van de fiets als milieuvriendelijk vervoersmiddel. 

Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
7 230
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina