Overzicht van producten van fabrikant Giro

Giro werd meer dan 30 jaar geleden opgericht door Jim Gentes, een man met een obsessie voor design en het beantwoorden van onvervulde behoeften. Die obsessie bracht hem ertoe om zijn eigen producten te gaan maken, wat uiteindelijk resulteerde in een bedrijf dat zich inzet om de rijder te dienen door middel van persoonlijke expressie en geavanceerde prestaties.

Onze wereld is de afgelopen drie decennia drastisch veranderd, maar Giro is vastbesloten om enthousiaste rijders te blijven dienen. We zijn en blijven een productmerk. We debatteren al weken over het verschil van minder dan een millimeter in een schoenleest, van een hoofdvorm of de afgeschuinde rand van een ventilatieopening. Wij zijn het merk dat de details zweet.


Een helm met een aantrekkelijke prijs of een goede passende kwalitatieve fietsschoen. Het is die aandacht voor detail die Giro onderscheidt. We begrijpen dat fietsen meer is dan alleen een vluchtige hobby of een voorbijgaande bevlieging. Fietsen is het beste deel van een geweldig leven en uw uitrusting verdient aandacht voor de kleinste details. Het is omdat je blijft stijgen. Daarom doen we wat we doen.


Dus zolang u blijft streven naar sneller, groter en beter, zullen we de uitrusting blijven maken die u daar brengt.


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
54 320
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina