Overzicht van producten van fabrikant FLR

FLR is ontstaan ​​vanuit een intense passie voor fietsen, en streeft ernaar om elke fietser de mogelijkheid te bieden om verder te gaan dan hun huidige ambities en hun fietsdoelen te reiken. Elke schoen is ontworpen in nauwe samenwerking met professionele wielrenners over de hele wereld.
Hun gecombineerde expertise heeft het ontwerp en de ontwikkeling van technologieën en materialen beïnvloed, om superieur comfort en maximale prestaties te leveren om elke rit de grenzen te verleggen.

De collecties van FLR zijn ontworpen om u in staat te stellen en u in staat te stellen om de energie-output te maximaliseren zonder in te leveren op comfort en daarom vertrouwen ze op een constante vooruitgang van technologische vooruitgang, inclusief de full carbon zool, synthetisch microfiber leer, ATOP vetersysteem / gespen, vibram zool, pedalen en schoenplaatjes.


Fietsschoenen zijn het meest essentiële onderdeel van elke fietser, omdat ze je voeten met de pedalen verbinden, waardoor je één wordt met je fiets, wat uiteindelijk resulteert in verhoogde efficiëntie en snelheid.
Of je nu wel of niet op het podium staat, of je kracht opwekt bij elke pedaalslag of trapt bij pijn; uw prestatie en resultaat worden rechtstreeks bepaald door uw schoenenkeuze.


Begin uw rit op de juiste manier door het juiste paar schoenen te selecteren.


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
4 219
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina