Overzicht van producten van fabrikant Fastrider

FastRider produceert fietstassen van iedere soort en maat, voor jong en oud. "Praktisch op iedere fiets" is dan ook niet voor niets de zeer passende slogan van FastRider. De fietstassen van FastRider kenmerken zich door hun praktische designs en hoge kwaliteit van afwerking. Bovenaf bieden ze een zeer divers assortiment. 
Of je nu opzoek bent naar een dubbele fietstas, een enkele fietstas, een kantoortas of een wat stevigere tas die je tijdens je langere fietstochten kunt meenemen; 

Fastrider heeft voor ieder wat wils. Een praktisch gegeven is dat de tassen van Fastrider op bijna iedere fiets te monteren is. Zo zijn veel van hun fietstassen te bevestigen met riempjes, maar ook compatibel het MIK dragersysteem.


De herkomst van FastRider gaat meer dan een halve eeuw terug, toen produceerde Hesling Products B.V. uit 1966  fietstassen én kussentjes voor kerkbanken in een schuur achter een woonhuis. Inmiddels is het uitgegroeid tot een familiebedrijf dat onder de noemer FastRider marktleider is op het gebied van fietstassen en -manden in de Benelux. Ook elders in Europa en in Noord- en Zuid-Amerika, Azië en Australië zijn in vele straten talloze fietsaccessoires van dit merk te zien.

Ben je opzoek naar een degelijke fietstas in een modern of juist tijdloos design? Bekijk dan hier ons gehele assortiment aan fietstassen!
Meer

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
26 43
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter