Overzicht van producten van fabrikant Doggyride

Doggyride is dé ontdekker in hondenfietskarren. Sinds 2003 is Doggyride actief in zowel Europa als Amerika.
Tegenwoordig is de term doggyride synoniem aan plezier voor twee; ofwel je viervoeter meenemen als je fietst.
Of het nu een tochtje is naar het park, even samen boodschappen doen of een vakantiefietstocht. Doggyride is de beste keus als je voor veiligheid kiest! 

Het begon allemaal in het begin van het jaar 2003 toen een fiets- en hondenliefhebber een oplossing zocht om zijn hond mee te nemen naar het hondenuitlaat park. 

Er kwam altijd een hondenliefhebber die zijn hond in een kinderfietskar naar het park nam en dat bracht hem op het idee om hetzelfde te gaan doen, maar in een speciaal ontworpen hondenfietskar. Na het een en ander op internet onderzocht te hebben, werd er contact gezocht met een fabriek die gespecialiseerd is in het maken van fietskarren om een prototype te maken.

Toen eenmaal het prototype in gebruik was waren er diverse mensen die hier positief op reageerden en werd besloten om het een commercieel product te maken en het eerst maar eens te proberen in Nederland - een fietsliefhebber markt bij uitstek dat eerder ideeën zou kunnen accepteren - en het werkte. 
Het werd een doorslaand succes, waarbij het merk synoniem werd aan het fenomeen - neem uw hond mee voor een fietstocht.

Alle DoggyRide producten zijn gepatenteerd en getest volgens de gangbare veiligheid standaarden. 
DoggyRide blijft zich ook sterk inzetten voor innovatie om de veiligste en de meest comfortabele en functionele hondenfietskar op de markt te hebben.


Meer

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
14 434
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter