Overzicht van producten van fabrikant Cateye

In 1954 is CatEye opgericht in Osaka, Japan en is een fabrikant van fietscomputers, verlichting en reflectoren. CatEye is ondertussen uitgegroeid tot een van swerelds marktleiders. Vooral op het gebied van innovatie en technologie zet CatEye producten van hoge kwaliteit neer. CatEye blijft innoveren en nieuwe producten ontwikkelen.

De filosofie van CatEye is om bij te dragen aan de samenleving door nieuwe waarde te creëren voor veiligheid, gezondheid en het milieu. Sinds haar oprichting zo'n 60 jaar geleden heeft CatEye deze filosofie gehandhaafd terwijl ze als ontwikkelingsgerichte fabrikant werken op het gebied van recursieve reflectoren, verlichting, computers voor fietssport en verkeersapparatuur.

Ondertussen hebben vele producten van CatEye een design award binnengesleept en meer producten zullen zeker volgen. Als je op zoek bent naar een fietscomputer, fietsverlichting of reflectoren van hoge kwaliteit, kijk dan naar het aanbod van CatEye producten in ons assortiment.

Met meer dan 60 jaar ervaring in fietselektronica, evenals geïntegreerde optica en precisieverwerkingsmogelijkheden, is CatEye een Japans merk dat bekend staat om het leveren van geavanceerde technologie in de voorhoede van design. CatEye-lampen en fietscomputers worden internationaal erkend voor het leveren van nieuwe technologieën en zijn toonaangevend op het gebied van kwaliteit en betrouwbaarheid.

Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
3 170
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina