Overzicht van producten van fabrikant Camelbak

Camelbak is wereldbekend om hun geavanceerde kwalitatieve drinkrugzakken. Dit drinksysteem is ontstaan toen fietsliefhebber Michael Eidson deed mee aan de "Hotter'N Hell 100": een wegrace van 100 mijl, gedurende vier dagen in de slopende zomerhitte van Wichita Falls, Texas.
Water is essentieel om de race te overleven, maar er zijn maar weinig plaatsen om bij te vullen.

Eidson bedacht een oplossing ter plekke: hij vulde een infuuszak met water, stopte het in een sok, en stopte het hele apparaat in de achterkant van zijn fietstrui. Vervolgens gooide hij de slang over zijn schouder en klemde hem dicht met een wasknijper. Handsfree hydratatie was geboren.
En CamelBak is gemaakt om het na te streven.

Jeff Wemmer, een competitieve wielrenner die hard viel voor CamelBak, was zo onder de indruk van het product dat hij packs begon mee te nemen naar races om ze te verkopen. CamelBak nam hem uiteindelijk in dienst en in 1993 begon Jeff aan een roadtrip om de start-up in zeer moeilijke tijden draaiende te houden. 
Vandaag de dag zijn de drinksystemen van Camelbak mateloos populair en niet meer weg te denken uit de fietssport. Behalve drinkrugzakken heeft Camelbak ook hoogwaardige bidons ontwikkeld met thermische eigenschappen en een innovatieve drinkcap die het morsen en spatten van drinken voorkomt.

Zeg je hydratatie, dan zeg je Camelbak!


Meer

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
34 90
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter