Overzicht van producten van fabrikant Busch & Müller

Met het woord “Innovatief” kun je Busch & Müller in één woord omschrijven. Sinds 1925 produceert Busch & Müller in Duitsland fietsverlichting, en telkens innoveren ze haar producten naar de wensen van de klant en de nieuwe ontwikkelingen binnen de fietsbranche.
Hierdoor zijn ze na bijna 100 jaar nog steeds een van de grote spelers op het gebied van fietsverlichting en zijn ze ondertussen zelfs vertegenwoordigt in landen verspreid over de hele wereld.

Ondertussen ontwikkelt Busch & Müller ook fietsspiegels voor zowel normale fietsen als e-bikes. In ons assortiment vind je fietsverlichting, reflectoren en fietsspiegels van Busch & Müller.

Busch & Müller construeert alle onderdelen van haar producten zelf. Er worden dus geen onnodig lange reizen gemaakt om kleine onderdeeltjes te importeren. Na de productie testen ze zelf ook elk lichtje op verschillende onderdelen zoals lichtopbrengst en het lichtveld. Hierdoor staan de producten van Busch & Müller ook garant voor een hoge kwaliteit en lange duurzaamheid.

Koop je een fietslicht of -spiegel van Busch & Müller? Dan weet je dat deze op een professionele manier ontwikkelt is en voor ligt op de laatste trends.


Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
3 170
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina