Overzicht van producten van fabrikant Bobike

Bobike ontwikkelt, ontwerpt en produceert al fietszitjes sinds 1978. De kans is dus zeer aanwezig dat je zelf vroeger ook in een Bobike zitje vervoerd bent.
De fietszitjes van Bobike worden ontworpen in Nederland, geproduceerd in Europa en kenmerken zich door een stijlvol, fris ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige fietstrends. De fietszitjes van Bobike sleepten dan ook al diverse awards in de wacht waaronder een IF Design Award voor de Bobike Exclusive.

Bij Bobike zijn we geobsedeerd door veiligheid. Kwaliteitscontroles, prestatie-analyses en veiligheidstests zijn de belangrijkste onderdelen van het productieproces van Bobike. Uiteraard voldoen de producten van Bobike aan alle wettelijke eisen én aan de hoogste standaard in de industrie.


Bobike gelooft in een duurzame planeet en het creëren van duurzame toegevoegde waarde. Dit kunnen we niet doen zonder rekening te houden met de sociale en ecologische gevolgen van wat we doen. Daarom recyclen we het grootste deel van ons afvalmateriaal. Bobike heeft verschillende modellen fietszitjes voor divers gebruik en voor verschillende leeftijdsklassen. Of eigenlijk gewichtsklassen want op het gebied van fietszitjes is het gewicht altijd leidend.


Er zijn voorzitjes voor kindjes tot een gewicht van 15kg in de modellen GO, ONE en Exclusive. Er zijn achterzitjes voor kinderen tot een gewicht van 22kg in de modellen GO, ONE, en Exclusive.


Voor grotere kinderen die al goed zelfstandig achterop de fiets kunnen zitten, heeft Bobike de Classic Junior.Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
1 680
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter
per pagina