Overzicht van producten van fabrikant Bell

Het merk Bell helmen werd in de jaren 50 opgericht door Roy Richter, die werd geboren in de Californische hot rod- en racescene. Hij bouwde een hele industrie op die anticipeerde op de onvervulde behoeften van mensen met een snelheidshongerige instelling. 

De drive om te anticiperen op de racescene is totop de dag van vandaag nog steeds Bell's ethos. Of het gaat om autoracen, motorrijden of fietsen, Bell staat synoniem voor vertrouwen wekken en het onmogelijke mogelijk maken. Bell bestaat om de volgende generatie grensbrekers te inspireren en dat doen ze met hun uitmuntende collectie motor, race en fietshelmen.

Gevoed door vet en wil. Geleid door pure intentie om de wereld aan te moedigen om te leven, rijden, rijden en bloeien. Hand in hand met 's werelds beste coureurs en rijders, blijft Bell in staat de beste te zijn, te innoveren, vernieuwen én inspireren.


De Bell-esthetiek is uniek en aantrekkelijk, zij ontwerpen hun helmen op dezelfde manier waarop een raceauto of straaljager is ontworpen, bij elk aspect wordt de functie in gedachten gehouden. Dat ze mooi zijn in hun ultieme esthetiek is secundair. Uiteindelijk creëren ze een essentiële prestatietool. Bekijk hier onze collectie Bell helmen.


Meer

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
50 90
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Filter