Overzicht van producten van fabrikant BBB

Al meer dan 20 jaar is BBB CyclingPart of your Ride. In 1998 besloten de twee gepassioneerde ex-wielrenners Chris Koppert en Frank Moons, na een professionele carrière in de wielersport, het bedrijf BBB op te richten. Als voormalig wielrenners begrepen zij wat een fietser nodig heeft en zodoende begonnen ze kwalitatieve fiets producten te ontwerpen. Wat ooit begon met de slogan ‘Bike Parts, For Bikers, By Bikers’ is met de tijd uitgegroeid tot 'Part of your ride'. BBB Cycling wil er zijn voor iedere fietser.

Door feedback te vergaren van de eindgebruiker en deze te combineren met persoonlijke fietservaringen worden er producten gerealiseerd die van A tot Z zijn ontleed en ontwikkeld. BBB biedt meer dan 1,500 unieke producten aan die allemaal worden ontworpen op het hoofdkantoor van BBB in Leiden, Nederland. Producten die door de jaren meer dan 100 product- en innovatieprijzen gewonnen hebben.

In onze webwinkel vind je onder andere fietskleding, verlichting setshelmensportbrillenzadels en diverse gereedschappen en accessoires van BBB Cycling.  

Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Prijs
3 139
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Kleur
meer... minder
Lengte in mm
meer... minder
Filter
per pagina