Overzicht van producten van fabrikant Abus

Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH.

Abus levert fietssloten in alle soorten en maten. Kettingsloten, kabelsloten, ringsloten, cijfersloten, beugelsloten, vouwsloten, hangsloten, spiraalsloten. Abus levert ook muurankers, slothouders en onderhoudsmiddelen voor fietssloten.
Daarnaast bied Abus een ruim assortiment aan gecertificeerde fietshelmen. Van racefietshelmen tot stadsfietshelmen. De helmen van Abus kenmerken zich door hun hoge mate van afwerking en kwaliteit. 


De Abus groep is een wereldwijd opererende onderneming die op alle continenten een op maat gesneden productpalet levert.
Bij de productie realiseert het netwerk van internationale locaties in nauwe samenwerking met de productielocaties in Duitsland, een effectieve en succesvolle synergie voor het wereldwijd erkende hoge kwaliteitsniveau van de Abus producten.Meer
per pagina

Filters:

Categorieën
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Prijs
2 400
meer... minder
meer... minder
meer... minder
Kleur
meer... minder
Helmmaat
meer... minder
Helm geschikt voor
meer... minder
Model helm
meer... minder
Beveiligingsniveau
meer... minder
ART-Keurmerk
meer... minder
Filter
per pagina