Filters:

Prijs
23 120
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Maat
meer... minder
Fietskleding
meer... minder
Filter
 

Regenjassen

Fietsen met een paraplu is niet alleen gevaarlijk, maar ook onhandig en door de wind zal de regen snel onder je paraplu doorwaaien. Daarom is het fijn om tijdens het fietsen in de regen een goede regenjas te hebben.
Bij de aanschaf van een regenjas zijn er verschillende knmerken waar je op kunt letten. Wil je bijvoorbeeld wel of geen capuchon? Heb je hem nodig voor recreatief of sportief gebruik? En wil je eigenlijk wel een regenjas, of misschien wel liever een poncho?
Waar je ook voor kiest, in ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardig kwalitatieve regenjassen vind je de jas die het beste bij jou past!

Recreatief of sportief

Er is een groot verschil tussen regenjassen voor sportief of recreatief gebruik. Sportieve wielrenjasjes, bijvoorbeeld van het merk BBB, beschermen je uitstekend tegen de regen. Daarnaast zijn deze jassen licht en van dun materiaal, zodat ze gemakkelijk zijn op te rollen en mee te nemen in je fietstrui. Zo ben je tijdens het sporten altijd goed voorbereid op een onverwachte bui.

Voor de recreatieve fietser hebben we ook veel verschillende regenjassen en pocho's. Wil je een regenjas om bijvoorbeeld naar je werk te dragen? Dan zijn de regenjassen van het merk Dolfing een goede keuze. Deze zien er stijlvol uit en zijn van hoge kwaliteit. 

Waterkolom

In de productomschrijving van de meeste van onze regenjassen staat de waterkolom vermeld.
Hieraan kan je zien hoe waterdicht de jas is. De waterkolom wordt gemeten door middel van de volgende methode: Er wordt een smalle buis geplaatst op het materiaal van de jas. Dan wordt er water in de buis gegoten. De hoeveelheid water die in de buis zit op het moment dat het materiaal water doorlaat is de hoogte van de waterkolom.

Als de waterkolom bijvoorbeeld 4000 mm is, betekent dat, dat het materiaal pas gaat lekken als het onder druk staat van 4 meter water.

Als de waterkolom hoger is dan 5000 mm, dan is het materiaal compleet waterdicht. 

Ademende eigenschappen

Goede kwaliteit is van groot belang bij regenkleding. Regenjassen van mindere kwaliteit houden vaak wel de regen buiten, maar ook de transpiratie en warmte die vrijkomt tijdens het fietsen binnen. Hierdoor zal je huid evengoed klam en vochtig aan gaan voelen.

De regenjassen in ons assortiment zijn van hoogwaardige kwaliteit, en hebben goede ademende eigenschappen. Dit houdt in dat je goed beschermt bent tegen regen en wind, maar dat de warmte en vocht van je lichaam wel naar buiten kan. Zo kom je altijd lekker droog aan op de plaats van bestemming!

Lees meer