Filters:

Prijs
2 49
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Maat
meer... minder
Filter
 

Regenbroeken

Of je nou naar school of naar je werk fietst, of dat je halverwege je training overvallen wordt door een plotselinge bui. Er is niets zo vervelend als een natte, plakkerige broek van de regen! Daarom is naast een regenjas een goede regenbroek ook zeker geen overbodige luxe in ons land!

In onze webshop vind je een groot en gevarieerd aanbod van regenbroeken en rainlegs, en bovendien alles wat je nodig hebt om jezelf op de fiets te beschermen tegen wind en regen. Wij hebben onze regenbroeken geselecteerd op kwaliteit en functionaliteit, zodat je benen altijd lekker warm en droog blijven tijdens het fietsen!

 

Ademende eigenschappen

Goede kwaliteit is van groot belang bij regenkleding. Regenbroeken van mindere kwaliteit houden vaak wel de regen buiten, maar ook de transpiratie en warmte die vrijkomt tijdens het fietsen binnen. Hierdoor zal je huid evengoed klam en vochtig aan gaan voelen.

De regenkleding in ons assortiment is van hoogwaardige kwaliteit, en heeft goede ademende eigenschappen. Dit houdt in dat je goed beschermt bent tegen regen en wind, maar dat de warmte en vocht van je lichaam wel naar buiten kan. Zo kom je altijd lekker droog aan op de plaats van bestemming! 

Droge benen met Rainlegs

Tijdens het fietsen in de regen worden je bovenbenen altijd het hardst geraakt. Rainlegs zijn daarom een perfecte oplossing als je eigenlijk niet een hele regenbroek wil dragen. Ze zijn compact mee te nemen, eenvoudig te bevestigen over je normale kleding, en als de bui voorbij is maak je ze in een handomdraai ook weer los!

Rainlegs zijn open aan de achterzijde van het been waardoor er geen condensvorming optreedt en je onderkleding droog blijft. Een extra voordeel: Al onze rainlegs zijn voorzien van reflectoren, waardoor je extra zichtbaar bent in het verkeer.

Behalve dat Rainlegs ideaal zijn voor (recreatieve) fietsers, zijn deze ook zeer populair in de paardensport.

Een broekklem, geen slecht idee..

Overweeg bij de aanschaf van een regenbroek ook om er een broekklem bij te bestellen. Dit is een klem die je boven je enkel om je broek vastzet, om te voorkomen dat je broek tussen de ketting van je fiets komt te zitten.

Een broekklem is niet alleen handig om je regenbroek te beschermen, maar ook voor losse normale kleding is het een ideale oplossing. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je 's morgens naar je werk fietst en dat je broek ineens verstrikt raakt in je fietsketting, met alle gevolgen van dien.

Lees meer