Fietshandschoenen

Ergon handschoen HC2 XS

€ 36,90

Stuur me een notificatie als dit product weer op voorraad is

Productspecificaties

EAN4260012357479
Type artikelHandschoen
DoelgroepUnisex
MaatXS
KleurGrijs
Geschikt voorATB/Race
Materiaalmicrovezel
TypeHC2-XS
Modeljaar2018
KernwoordHandschoen
KoubeschermingMinimaal
Type handschoenRace/MTB
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Fietshandschoenen die speciaal zijn ontworpen voor de Performance Comfort handvatten. Door het innovatieve sluitsysteem kan de juiste breedte geregeld worden voor de juiste pasvorm. Omdat deze Ergon handschoenen uitgerust zijn met lange vingers heeft u hiermee een volledige grip op het stuur. Zelfs onder de meest extreme omstandigheden biedt de Ergon HC2 handschoen de juiste robuustheid en grip.

================================================================================

Fabrikant info
Ergon is producent van kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Het doel van Ergon is om producten te ontwikkelen die een goede ergonomie voor de fietser bieden. Daarbij verbindt het Ergon ontwikkelingsteam bij iedere stap de wetenschappelijke uitvalsbasis met de praktische toepassingen.

De functionaliteit van Ergon producten wordt uitvoerig getest door middel van sportwetenschappelijke laboratoriumstudies, testmachines van technische instituten, tijdens alledaags gebruik en tijdens wedstrijden.

Zowel in vakbladen als in de zwaarste internationale wedstrijden wordt vol lof gesproken over de “nieuwste ontwikkeling” op het gebied van fietsergonomie. De globale verkoopresultaten zijn een duidelijke afspiegeling van het succes van Ergon.

De Ergon filosofie: ergonomie voor de fietser. Ontwikkeld tot in detail!