Filters:

Prijs
429 799
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Soort rem
meer... minder
Aantal versnellingen
meer... minder
Wielmaat Inch
meer... minder
Filter
 

Transport fietsen

Op zoek naar een nieuwe transportfiets? Dan ben je bij ons aan het goede adres!
In onze selectie van transportfietsen hebben we niet alleen op de esthetiek gelet, maar ook op stevigheid en ergonomie van de fiets. Zo kan je heerlijk fietsen en eenvoudig je spullen vervoeren.
Onze transportfietsen zijn zowel in dames als in heren uitvoering verkrijgbaar van het merk Cortina.

Dit merk heeft bij de meeste mensen geen introductie meer nodig, maar voor diegene die toch een geheugensteuntje nodig heeft, Cortina is een fietsenmerk van Nederlandse bodem, met als motto: sterk, betrouwbaar en mooi!
En omdat ze dit motto steeds weer waar maken,  zijn de fietsen van Cortina al jaren lang onverminderd populair. 

Waarom een transportfiets?

Een transportfiets is handig voor iedereen die vaker fietst en spullen wil vervoeren met de fiets. Of je nou naar school gaat en een zware boekentas moet meenemen, naar je werk gaat met je laptoptas en lunchbox, of gewoon boodschappen gaat doen, met een goede transportfiets is dit in een handomdraai geregeld.

Transportfietsen hebben niet alleen een stevige bagagedrager aan de achterkant, maar zijn ook voorzien van een voordrager. Hier kan je bijvoorbeeld met een spin spullen aan bevestigen, of je kan er een kist of mand aan bevestigen, waar je eenvoudig spullen in kan leggen.

Zo zijn jij en je spullen altijd veilig onderweg!

Naast functioneel zijn onze transportfietsen ook een modebewuste keuze. De hippe designs passen helemaal in deze tijd en zijn verkrijgbaar in moderne kleuren.
Kijk snel in ons brede assortiment en vind de fiets die het beste past bij jouw smaak!

Hoeveel versnellingen heeft de transportfiets?

Als je berg op fietst is het fijn als je versnellingen op je fiets hebt. Dat maakt het trappen een stuk lichter. Nu zal je in Nederland niet veel bergen tegenkomen.
Maar, zo weinig bergen als ons land telt, zo veel wind vliegt je om je oren op de fiets. Ook bij tegenwind is het ideaal om goede versnellingen op de fiets te hebben. Of wat dacht je van een zwaarbeladen fiets?

Daarom zijn onze transportfietsen voorzien van kwalitatieve versnellingen. Je kunt kiezen uit 3, 7 of 8 versnellingen.

Een goed slot, een goed begin!

Al onze transportfietsen zijn voorzien van een stevig ringslot van het merk AXA. Wil je je fiets extra beveiligen tegen diefstal? Bestel er dan een kettingslot of kabelslot bij. Hiermee kan je je fiets vastmaken aan een voorwerp in de omgeving, waardoor het nog moeilijker wordt je fiets ongewenst te verplaatsen.

Koop je een fiets uit onze online fietsenwinkel? Dan wordt er een afleverafspraak ingepland en ontvang je de fiets 100% rijklaar.
Hiervoor betaal je geen extra kosten.

Lees meer