Loopfietsen

Puky loopfiets LR 1L br captain sharkey

€ 89,90

Neem contact op voor de beschikbaarheid van dit product

service@cycledeal.nl

Productspecificaties

EAN4015731040382
Type artikelLoopfiets
DoelgroepUnisex
KleurBlauw
Geschikt voorKinderen
Gewicht5
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Wie remt wint!

Voor gevorderden: de LR 1L Br met rem.

Kinderen die zich al veilig kunnen voortbewegen op de LR M en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging kunnen ervaring op doen met de rem van de PUKY® LR 1L Br. De goed doseerbare en onderhoudsarme trommelrem vertraagt alleen het achterwiel. Kinderen kunnen veilig hun eerste ervaring krijgen met een rem. De kindvriendelijke handremhendel is speciaal voor kinderhanden ontwikkeld, zodat het stuur ook bij het afremmen goed vast gehouden wordt.

De 12,5"-luchtbanden van de PUKY® LR 1L Br zorgen voor optimaal comfort en maximale grip op alle oppervlakken. Tegelijkertijd zijn de banden erg stil. De PUKY® loopfietsen met luchtbanden zijn daarom het ideale voertuig voor ambitieuze piloten die al wat sneller voortbewegen. De veiligheids-handgrepen beschermen de kwetsbare handen van kinderen en maken de uiteinden van het stuur ongevaarlijk. Het banaanzadel dat vooraan is opgetrokken, zorgt ervoor dat de gemaakte vaart op het voertuig overgebracht wordt zonder dat het kind voorwaarts van het zadel glijdt. De lage instap maakt het veilig op- en afstappen mogelijk. Dankzij de grote voetenplank kan de piloot zijn voeten op hellingen neerzetten en zo een gunstig zwaartepunt en een veilige wegligging garanderen, zelfs bij hoge snelheden. Er zit bewust geen stuurhoek op onze loopfietsen. Op deze manier valt het stuur plat op de grond bij ongelukken en loopt het risico op letsel aanzienlijk af. De PUKY® LR 1L Br is verkrijgbaar in de kleuren rood, voetbalblauw, kiwi, zilver en in het thema ""Die Maus"".

PUKY® Loopfietsen zijn een ideale aanvulling op de klassieke glij-voertuigen en tegelijkertijd de perfecte voorloper van de eerste fiets. Ze worden gekenmerkt door hun lage instap en een bijzonder kindvriendelijke ergonomie. De speciale loopfietszadels zijn ergonomisch gevormd en ondersteunen perfect de loopbewegingen van het kind. Het in hoogte verstelbare stuur en zadel maken individuele afstelling mogelijk en daarmee jarenlang plezier tijdens het rijden op het voertuig.

Geschikt voor kinderen vanaf 2½+ jaar. Maximale belasting 25 kg. 

Uitrusting

  • Speciaal loopfietszadel
  • Luchtbanden 50-203
  • Remsysteem geschikt voor kinderen
  • Veiligheids-handgrepen
  • Schokbestendige poedercoating
  • Wielen en stuur zijn voorzien van kogellagers
  • Zadel en stuur zijn hoogte verstelbaar
  • Frame met lage instap en voetenplank
  • Stuurkussen
  • Zijstandaard

Stap hoogte van 34 naar 47 cm

Hoogte van 90 naar 115 cm

Gewicht 5,20 kg


(Opgelet: De PUKY® LR 1 L Br wordt geleverd zonder ventieldoppen, omdat dit kleine onderdelen zijn die kunnen worden ingeslikt volgens de speelgoednorm EN71-1).

Afmetingen (lxbxh): 80 x 13 x 60