Filters:

Prijs
299 299
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Soort rem
meer... minder
Aantal versnellingen
meer... minder
Wielmaat Inch
meer... minder
Filter
 

18 inch fietsen

Kinderen groeien snel! Voordat je het weet zijn de hun fiets ontgroeit en is het tijd voor een nieuw exemplaar. 
Het is namelijk belangrijk dat het formaat van de fiets past bij de lengte van je kind, zowel voor de motorische ontwikkeling als voor de veiligheid van je kind.
Een 18 inch kinderfiets is over het algemeen geschikt voor kinderen rond de 6 - 7 jaar oud hoewel dit natuurlijk altijd afhankelijk blijft van de lengte van een kind. De beste methode om het formaat van de fiets te bepalen is door de binnen beenlengte op te meten. Is deze tussen de 54 en 60 centimeter? Dan is een 18 inch fiets de perfecte maat fiets voor jouw kind!

In onze webshop vind je 18 inch kinderfietsen van de populaire kinderfiets merken Puky en Alpina.

Waar voldoet een goede kinderfiets aan? 

Zowel Puky als Alpina zijn gespecialiseerd in het maken van degelijke kinderfietsen die voldoen aan alle eisen waar een goede kinderfiets aan moet voldoen. Ze zijn stevig en van hoge kwaliteit, waardoor ze een lange levensduur hebben, dus ook nog bruikbaar voor eventuele kleinere broertjes of zusjes.

Onze kinderfietsen voldoen aan Europese richtlijnen en kwaliteitsnormen. Elke fiets wordt hierop voor de verkoop uitvoerig getest.
De ontwerpen zijn ergonomisch perfect afgestemd op een kinderlichaam.
Dit zorgt bijvoorbeeld voor een juiste zithouding tijdens het fietsen en dat je kind makkelijk op en af kan stappen.

Ook de looks van onze 18 inch kinderfietsen zijn speciaal ontworpen voor deze jonge doelgroep. Van schattig roze meisjesfiets, tot stoere avontuurlijke jongensfiets, genoeg keuze uit de meest hippe en eigentijdse designs!

Het remsysteem

Al onze 18 inch kinderfietsen zijn voorzien van terugtrapremmen, soms in combinatie met een handrem. Een terugtraprem is het meest veilige voor een kind uit deze leeftijdscategorie, omdat niet elk kind al over de motorische vaardigheden beschikt die nodig zijn voor een handrem.

Zijwielen

Het verschilt per kind hoe lang zijwieltjes nodig zijn. Daarom zijn al onze 18 inch kinderfietsen geschikt om te gebruiken met zijwieltjes.

Tip om extra snel op twee wielen te leren fietsen? Stel de wieltjes zo af dat ze bij het fietsen de grond niet raken, zo leert je kind zelf balans te vinden!

Lees meer
  • 18 inch fietsen
    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Pariatur voluptate voluptatibus distinctio quia molestiae architecto aliquam excepturi maiores amet fugiat suscipit maxime cumque dolorum doloremque, ipsam vitae, vel aperiam consequuntur? Wat is de levertijd van mijn fiets? Wij zullen uw fiets normaal gesproken binnen 5 tot 6 werkdagen leveren.  Hoe...