Merken Er zijn 150 merken

per pagina
 • Abus

  Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH.

  Abus levert fietssloten in alle soorten en maten. Kettingsloten, kabelsloten, ringsloten, cijfersloten, beugelsloten, vouwsloten, hangsloten, spiraalsloten. Abus levert ook muurankers, slothouders en onderhoudsmiddelen voor fietssloten.
  Daarnaast bied Abus een ruim assortiment aan gecertificeerde fietshelmen. Van racefietshelmen tot stadsfietshelmen. De helmen van Abus kenmerken zich door hun hoge mate van afwerking en kwaliteit. 

 • Alpina

  Kies je voor Alpina, dan kies je voor een kwaliteitsproduct. 
  Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit en ook nog eens op een duurzame manier ontwikkeld.

  Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen.

 • Alpina Sports

  Alpina is opgericht in 1980 met slechts één missie: inspireren. Het draait om samen het plezier van de sport te beleven. Design, mode en lifestyle komen samen in de verschillende producten die zij op Duitse bodem produceren. Creativiteit en innovatie staan voorop, zodat iedere sporter zich in zijn of haar moment kan bevinden. 

 • Axa

  AXA Bike Security is onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt ons bedrijf alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen.
  Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

 • Basil

  Basil is een merk wat voornamelijk bekend is door zijn moderne, eigentijdse en degelijke fietstassen, fietskratten en fietsmanden. Daarnaast maakt dit Nederlandse bedrijf ook dierenmanden en hondenmanden voor op de fiets.
  De tot in detail perfect afgewerkte producten van het bedrijf kenmerken zich door de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, die inspelen op (on)uitgesproken behoeften van consumenten en een gedurfd modieuze vormgeving.

 • Batavus

 • BBB

  Al meer dan 20 jaar is BBB CyclingPart of your Ride. In 1998 besloten de twee gepassioneerde ex-wielrenners Chris Koppert en Frank Moons, na een professionele carrière in de wielersport, het bedrijf BBB op te richten. Als voormalig wielrenners begrepen zij wat een fietser nodig heeft en zodoende begonnen ze kwalitatieve fiets producten te ontwerpen. Wat ooit begon met de slogan ‘Bike Parts, For Bikers, By Bikers’ is met de tijd uitgegroeid tot 'Part of your ride'. BBB Cycling wil er zijn voor iedere fietser.

 • Bell

  Het merk Bell helmen werd in de jaren 50 opgericht door Roy Richter, die werd geboren in de Californische hot rod- en racescene. Hij bouwde een hele industrie op die anticipeerde op de onvervulde behoeften van mensen met een snelheidshongerige instelling. 

  De drive om te anticiperen op de racescene is totop de dag van vandaag nog steeds Bell's ethos. Of het gaat om autoracen, motorrijden of fietsen, Bell staat synoniem voor vertrouwen wekken en het onmogelijke mogelijk maken. Bell bestaat om de volgende generatie grensbrekers te inspireren en dat doen ze met hun uitmuntende collectie motor, race en fietshelmen.

 • Bobike

  Bobike ontwikkelt, ontwerpt en produceert al fietszitjes sinds 1978. De kans is dus zeer aanwezig dat je zelf vroeger ook in een Bobike zitje vervoerd bent.
  De fietszitjes van Bobike worden ontworpen in Nederland, geproduceerd in Europa en kenmerken zich door een stijlvol, fris ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige fietstrends. De fietszitjes van Bobike sleepten dan ook al diverse awards in de wacht waaronder een IF Design Award voor de Bobike Exclusive.

 • Bohlt

  Bohlt is een Nederlands bedrijf gevestigd in Rotterdam. Bohlt is producent van elektrische steps, elektrische vouwfietsen en elektrische scooters. Bohlt focust binnen haar productie op duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en een moderne uitstraling. Zo zijn de tweewielers allemaal elektrisch aangedreven om uitstoot te vermijden.

  Ben jij op zoek naar een modern, ‘easy to use’ maar ook duurzaam vervoersmiddel. Dan ben je bij de elektrische steppen en elektrische vouwfietsen van Bohlt op de juiste plaats. Door de handige vouwfunctie kun je de step/fiets makkelijk overal mee naartoe nemen.
  Zo past deze gemakkelijk in je kofferbak en kun je deze zonder moeite een trap op tillen of ergens opbergen.

 • Brooks

  Sinds 1866 creëert Brooks zadels van hoog comfort en met een mooie design. Brooks staat ondertussen bekend om haar handgemaakte leren zadels. Maar naast haar zadels maakt Brooks ook andere leren fietsaccessoires zoals tassen, stuurlinten en handvatten.

  Het leer geeft de producten van Brooks een prachtige authentieke uitstraling. Omdat het leren materiaal goed onderhouden moet worden zijn er ook verzorgingsproducten van Brooks verkrijgbaar.

 • Busch & Müller

  Met het woord “Innovatief” kun je Busch & Müller in één woord omschrijven. Sinds 1925 produceert Busch & Müller in Duitsland fietsverlichting, en telkens innoveren ze haar producten naar de wensen van de klant en de nieuwe ontwikkelingen binnen de fietsbranche.
  Hierdoor zijn ze na bijna 100 jaar nog steeds een van de grote spelers op het gebied van fietsverlichting en zijn ze ondertussen zelfs vertegenwoordigt in landen verspreid over de hele wereld.

  Ondertussen ontwikkelt Busch & Müller ook fietsspiegels voor zowel normale fietsen als e-bikes. In ons assortiment vind je fietsverlichting, reflectoren en fietsspiegels van Busch & Müller.

 • Camelbak

  Camelbak is wereldbekend om hun geavanceerde kwalitatieve drinkrugzakken. Dit drinksysteem is ontstaan toen fietsliefhebber Michael Eidson deed mee aan de "Hotter'N Hell 100": een wegrace van 100 mijl, gedurende vier dagen in de slopende zomerhitte van Wichita Falls, Texas.
  Water is essentieel om de race te overleven, maar er zijn maar weinig plaatsen om bij te vullen.

  Eidson bedacht een oplossing ter plekke: hij vulde een infuuszak met water, stopte het in een sok, en stopte het hele apparaat in de achterkant van zijn fietstrui. Vervolgens gooide hij de slang over zijn schouder en klemde hem dicht met een wasknijper. Handsfree hydratatie was geboren.
  En CamelBak is gemaakt om het na te streven.