Merken Er zijn 137 merken

per pagina
 • Abus

  Sinds 1924 zorgt ABUS wereldwijd voor een goed gevoel van veiligheid. Als Duitse fabrikant van kwaliteitsproducten let ABUS bij haar producten op een hoge mate van betrouwbaarheid, een lange levensduur en eenvoudige bediening. Om recht te doen aan de toenemende behoeften van privé- en zakelijke gebruikers biedt ABUS een breed assortiment innovatieve beveiligingsoplossingen op de gebieden Veiligheid thuis, Veiligheid onderweg en Objectbeveiliging. Tot de ABUS-groep behoren de ondernemingen ABUS August Bremicker Söhne KG, ABUS Security-Center GmbH & Co. KG en ABUS Pfaffenhain GmbH.

  Abus levert fietssloten in alle soorten en maten. Kettingsloten, kabelsloten, ringsloten, cijfersloten, beugelsloten, vouwsloten, hangsloten, spiraalsloten. Abus levert ook muurankers, slothouders en onderhoudsmiddelen voor fietssloten.
  Daarnaast bied Abus een ruim assortiment aan gecertificeerde fietshelmen. Van racefietshelmen tot stadsfietshelmen. De helmen van Abus kenmerken zich door hun hoge mate van afwerking en kwaliteit. 

 • Alpina

  Kies je voor Alpina, dan kies je voor een kwaliteitsproduct. 
  Voor een kind is een nieuwe fiets iets magisch. Wij van Alpina maken kinderfietsen voor alle kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar. Mooie kinderfietsen, waar kinderen van dromen. En van de allerbeste kwaliteit en ook nog eens op een duurzame manier ontwikkeld.

  Zodat ze allemaal dat magische gevoel kunnen.

 • Axa

  AXA Bike Security is onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt ons bedrijf alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen.
  Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

 • Basil

  Basil is een merk wat voornamelijk bekend is door zijn moderne, eigentijdse en degelijke fietstassen, fietskratten en fietsmanden. Daarnaast maakt dit Nederlandse bedrijf ook dierenmanden en hondenmanden voor op de fiets.
  De tot in detail perfect afgewerkte producten van het bedrijf kenmerken zich door de ontwikkeling van nieuwe toepassingen, die inspelen op (on)uitgesproken behoeften van consumenten en een gedurfd modieuze vormgeving.

 • BBB

  Al meer dan 20 jaar is BBB CyclingPart of your Ride. In 1998 besloten de twee gepassioneerde ex-wielrenners Chris Koppert en Frank Moons, na een professionele carrière in de wielersport, het bedrijf BBB op te richten. Als voormalig wielrenners begrepen zij wat een fietser nodig heeft en zodoende begonnen ze kwalitatieve fiets producten te ontwerpen. Wat ooit begon met de slogan ‘Bike Parts, For Bikers, By Bikers’ is met de tijd uitgegroeid tot 'Part of your ride'. BBB Cycling wil er zijn voor iedere fietser.

 • Bobike

  Bobike ontwikkelt, ontwerpt en produceert al fietszitjes sinds 1978. De kans is dus zeer aanwezig dat je zelf vroeger ook in een Bobike zitje vervoerd bent.
  De fietszitjes van Bobike worden ontworpen in Nederland, geproduceerd in Europa en kenmerken zich door een stijlvol, fris ontwerp dat perfect aansluit bij de huidige fietstrends. De fietszitjes van Bobike sleepten dan ook al diverse awards in de wacht waaronder een IF Design Award voor de Bobike Exclusive.

 • Brooks

  Sinds 1866 creëert Brooks zadels van hoog comfort en met een mooie design. Brooks staat ondertussen bekend om haar handgemaakte leren zadels. Maar naast haar zadels maakt Brooks ook andere leren fietsaccessoires zoals tassen, stuurlinten en handvatten.

  Het leer geeft de producten van Brooks een prachtige authentieke uitstraling. Omdat het leren materiaal goed onderhouden moet worden zijn er ook verzorgingsproducten van Brooks verkrijgbaar.

 • Busch & Müller

  Met het woord “Innovatief” kun je Busch & Müller in één woord omschrijven. Sinds 1925 produceert Busch & Müller in Duitsland fietsverlichting, en telkens innoveren ze haar producten naar de wensen van de klant en de nieuwe ontwikkelingen binnen de fietsbranche.
  Hierdoor zijn ze na bijna 100 jaar nog steeds een van de grote spelers op het gebied van fietsverlichting en zijn ze ondertussen zelfs vertegenwoordigt in landen verspreid over de hele wereld.

  Ondertussen ontwikkelt Busch & Müller ook fietsspiegels voor zowel normale fietsen als e-bikes. In ons assortiment vind je fietsverlichting, reflectoren en fietsspiegels van Busch & Müller.

 • Camelbak

  Camelbak is wereldbekend om hun geavanceerde kwalitatieve drinkrugzakken. Dit drinksysteem is ontstaan toen fietsliefhebber Michael Eidson deed mee aan de "Hotter'N Hell 100": een wegrace van 100 mijl, gedurende vier dagen in de slopende zomerhitte van Wichita Falls, Texas.
  Water is essentieel om de race te overleven, maar er zijn maar weinig plaatsen om bij te vullen.

  Eidson bedacht een oplossing ter plekke: hij vulde een infuuszak met water, stopte het in een sok, en stopte het hele apparaat in de achterkant van zijn fietstrui. Vervolgens gooide hij de slang over zijn schouder en klemde hem dicht met een wasknijper. Handsfree hydratatie was geboren.
  En CamelBak is gemaakt om het na te streven.

 • Cateye

  In 1954 is CatEye opgericht in Osaka, Japan en is een fabrikant van fietscomputers, verlichting en reflectoren. CatEye is ondertussen uitgegroeid tot een van swerelds marktleiders. Vooral op het gebied van innovatie en technologie zet CatEye producten van hoge kwaliteit neer. CatEye blijft innoveren en nieuwe producten ontwikkelen.

  De filosofie van CatEye is om bij te dragen aan de samenleving door nieuwe waarde te creëren voor veiligheid, gezondheid en het milieu. Sinds haar oprichting zo'n 60 jaar geleden heeft CatEye deze filosofie gehandhaafd terwijl ze als ontwikkelingsgerichte fabrikant werken op het gebied van recursieve reflectoren, verlichting, computers voor fietssport en verkeersapparatuur.

 • Clarijs

  Zeilmakerij Clarijs is een ambachtelijk familiebedrijf opgericht in 1948 door de gebroeders Clarijs en begonnen als zadelmakerij. Toen de vraag naar leder producten afnam, is Clarijs zich meer gaan richten op het verwerken van zeildoek en daaraan gerelateerde producten.
  Het bedrijf is overgegaan op de zonen en kleinkinderen en de laatste jaren meer gegroeid in productiewerk van onder andere (fiets)tassen en afdekzeilen voor bakfietsen die ondertussen in meer dan 12 landen, waaronder Canada en de VS verkocht worden.