Horloges

Sigma sporthorloge iD.RUN HR, blauw

€ 84,95

Op werkdagen voor 18:00u besteld, dezelfde dag verzonden
Gratis bezorgd in Nederland
30 dagen bedenktijd

Productspecificaties

EAN4016224249107
Type artikelHartslagmeter
Primaire basiskleurPacific Blue
TypeiD.RUN
KernwoordHartslagmeter
HartslagmeterJa
AfstandsmeterJa
Toon meer
Toon minder

Productbeschrijving

Sigma sporthorloge iD.RUN HR

Beschikbare kleuren: Zwart, blauw en rood.

Wordt geleverd met Micro-USB-Oplaadkabel.

Your Day, your Run! Je loopt regelmatig en dat is voor jou van levensbelang? Dan behoort de iD.RUN HR tot jouw Running Essentials. Deze beschikt over alle relevante loopfuncties, GPS en meet je hartslag handig via de pols. De trainingsgegevens kun je aansluitend via het DATA CENTER middels NFC met de SIGMA LINK app analyseren. Tevens biedt de iD.RUN HR een geïntegreerde Activity Tracker, welke je motiveert het maximale uit je dag te halen.

  • Hartslagfuncties

Tijdens je training wordt standaard de actuele hartslag weergegeven. Andere waarden zoals de maximale en gemiddelde hartslag alsmede individueel gedefinieerde doel- en intensiteitszones kun je eveneens tijdens de training laten weergeven. In het startscherm kan ook een snelle hartslagmeting worden gestart, zonder dat het nodig is een trainingseenheid te starten.

  • Activity Tracker

De activiteitenindicator geeft jouw voortgang in de richting van het dagdoel met een klein figuur grafisch weer. Hoe dichter je bij je doel komt, des te groter de afgelegde weg van het mannetje.Wanneer de stappenfrequentie een bepaalde waarde overschrijdt, dan wordt de figuur in lopende houding weergegeven. Is het dagdoel bereikt, dan is de winnaarspose te zien.

  • Functies

De Activity Tracker is permanent zichtbaar in het onderste deel van het startscherm. Als de Activity Tracker is uitgeschakeld, blijft dit gedeelte leeg. Gebruik de knop+ en - (links en rechts onder) om door de waarden van de Activity Tracker te bladeren. Deze toont de stappen, calorieën, dagelijkse afstand, het dagelijkse doel, de huidige hartslag en de activiteitsindicator.

  • Dagdoel

Het dagdoel is op 10.000 stappen per dag vooringesteld. In de instellingen kan je echter je doel individueel aanpassen. Het dagdoel is in drie beker-stappen onderverdeeld: Is het dagdoel voor 100% bereikt, dan behaal je goud.

  • Persoonlijke records

Zodra je een nieuw trainingsrecord haalt, wordt het persoonlijke record weergegeven. Daarbij worden steeds de snelste 1 km / 5 km / 10 km, de langste afstand, de langste trainingstijd, en de meeste verbruikte calorieën opgeslagen. In het menu kan je je persoonlijke beste prestaties met de bijbehorende datum bekijken.

  • Track-registratie

De GPS-positie wordt continu opgeslagen en gebruikt voor het bepalen van de actuele snelheid en afstand. De Track kun je in detail in de SIGMA LINK app of het DATA CENTER laten weergeven.

  • LAP-Functies

Middels kort tikken op het horloge (tikje op het scherm), resp. een druk op de knop leg je een ronde vast. Alternatief is er de mogelijkheid geautomatiseerde ronden vast te leggen (bijv. na 1 km, 10 min etc.). Daarbij zijn maximaal 99 ronden mogelijk. Bij het stoppen van een ronde, wordt een kort overzicht van de rondetijd en de afstand weergegeven. Verschillende parameters voor de actuele ronde kun je tijdens de training bekijken en na de training op het horloge uitvoeriger bekijken. Een gedetailleerde analyse is mogelijk via SIGMA LINK en het DATA CENTER.

  • Trainingsstatistiek

De som van de trainingseenheden, trainingstijd, afstand en calorieën worden per maand voor de laatste 12 maanden op het horloge weergegeven.

Overige functies:

My-name functie

Om de iD.RUN HR je eigen persoonlijke tintje te geven, kun een naam of andere korte tekst (max. 10 tekens) definiëren en in het startscherm laten weergeven.

8-talen

Er kunnen acht verschillende talen worden ingesteld: Engels, Duits, Frans, Italiaans, Spaans, Nederlands, Pools en Tsjechisch.

Drie sportprofielen

Via de sportprofielen kunnen voorinstellingen voor de betreffende sportsoorten gedefinieerd worden. Deze kunnen de gebruikte sensoren (bijv. GPS), maar ook de de display-indrukken tijdens de training betreffen, welke individueel geconfigureerd kunnen worden.

Auto start/stop

De iD.RUN HR beschikt over een Auto Start/Stop functie voor een nog nauwkeurigere registratie van de trainingstijd. Blijft men bijv. bij een stoplicht staan, dan hoeft niet handmatig de registratie gepauzeerd te worden. Het horloge herkent de pauze en stopt en start de registratie automatisch.

Features

Achtergrondverlichting van het display

Auto Start/Stop

Automatische ronden

Berekening maximale hartslag

Geïnt. USB oplaadbare Li-ion accu

Geïntegreerde optische hartslagmeting

Individueel instelbare displays

Maandelijkse trainingsstatistiek

Mineraal glas

MyName functie

Persoonlijke Records

Rondeteller - 99

Scroll functie

Siliconen armband

Sneltoets naar actuele hartslag

Sportprofielen - 3

Tekstweergave in 8 talen (incl. NL en FR)

Toetsblokkering

Toetsengeluid

Weergave batterijniveau

HR-Functies

% van max. hartslag

% van trainingstijd in doelzone

Calorieën

Calorieën per ronde

Doelzones met zonebalk

Gem. hartslag

Gem. hartslag in ronde

Hartslag

Intensiteitszones

Maximale hartslag

Maximale hartslag in ronde

Trainingstijd in de doelzone

Zone-alarm

Snelheid / Afstand

Actuele snelheid

Afstand in ronde

Gem. snelheid

Gem. snelheid in ronde

Maximale snelheid

Totale afstand

GPS Functies

GPS trackregistratie voor snelheids- en afstandsmeting

Voorprogrammeren van satellietdata voor snelle trainingsstart

Tijdfuncties

Datum

Klok

Stopwatch met indicatie van tienden van seconden

Tijd in laaste ronde

Tijd in ronde

Trainingstijd

Wekker

Activity Tracker

Activity Tracker afstand

Activity Tracker calorieën

Activity Tracker stappen

Gedefinieerde tussendoelen (Brons/Zilver/Goud)

Individuele dagdoelen (stappen)

Hardloopfuncties

Act. stapfrequentie

Act. staplengte

Gem. stapfrequentie

Gem. staplengte

Max. stapfrequentie

Max. staplengte

Connectivity

Dataoverdracht via USB naar DATA CENTER

Export van Activity Data in SIGMA LINK App en DATA CENTER Software Firmware updates mogelijk via DATA CENTER

NFC communicatie met Android-smartphones via SIGMA LINK App

Features

Achtergrondverlichting van het display

Auto Start/Stop

Automatische ronden

Berekening maximale hartslag

Geïnt. USB oplaadbare Li-ion accu

Geïntegreerde optische hartslagmeting

Individueel instelbare displays

Maandelijkse trainingsstatistiek

Mineraal glas

MyName functie

Persoonlijke Records

Rondeteller - 99

Scroll functie

Siliconen armband

Sneltoets naar actuele hartslag

Sportprofielen - 3

Tekstweergave in 8 talen (incl. NL en FR)

Toetsblokkering

Toetsengeluid

Weergave batterijniveau

===============================================================================

Fabrikant info

35 Jaar Sigma Sport. Passie voor sport en techniek.

De fiets heeft met de mountainbike zijn betekenis en toepassingsprofiel veranderd van puur transportmiddel tot beeldvormend vrijetijds- en sportartikel. Dit stelt nieuwe uitdagingen aan de aanbieders van merktoebehoren. SIGMA SPORT® is zich daar maar al te bewust van. Daarom komen wij steeds weer met nieuwe productideeën op de markt, zoals de innovatieve batterijverlichtingen en hartslagmeters - en dat altijd tegen slimme prijzen.Onze producten zullen zich altijd onderscheiden door hun techniek. Deze filosofie wordt niet alleen bij de fietsen, maar ook steeds meer bij de sportvakhandel en in de fitness-studio doorgevoerd. Ook daar vindt u steeds vaker SIGMA SPORT®-producten.

SIGMA SPORT®: het merk staat voor Duitse technologie. Onze producten worden volgens de nieuwste stand der techniek ontwikkeld, zodat ze optimaal functioneren en dus meer plezier bieden tijdens uw sportieve activiteiten. Alle producten hebben het CE-keurmerk. Onze batterijverlichting voldoet aan de technische vereisten van de StVZO en als teken van hun goedkeuring door het verkeersministerie voorzien van een K-nummer. Dit geldt niet voor de producttakken Safety Lights, Sport Lights en Mirage EVO X.

SIGMA SPORT Germany Het in 1981 opgerichte hoofdkantoor van SIGMA-ELEKTRO GmbH bevindt zich in Neustadt an der Weinstraße in Duitsland. Van hieruit worden wereldwijd marketing- en verkoopconcepten verwerkt en dan in de zusterbedrijven geïmplementeerd. Eindmontage en kwaliteitsbewaking vinden plaats in Duitsland. 30 kantoormedewerkers en 60 productiemedewerkers zorgen voor een probleemloos verloop bij de wereldwijde distributie van onze kwaliteitsproducten.

SIGMA SPORT USA SIGMA SPORT® USA is opgericht in 1994 in Olney. De Noord-Amerikaanse vestiging van SIGMA SPORT® is verantwoordelijk voor de markten in de VS en Canada. Sinds september 2005 bevindt zich de Noord-Amerikaanse vestiging in Batavia, Illinois. Hier werken 10 medewerkers aan de marketing en distributie van de productsegmenten fietscomputers, verlichting en hartslagmeters op de genoemde markten.

SIGMA SPORT Asia

In 2002 werd SIGMA SPORT® ASIA opgericht. Dit SIGMA-zusterbedrijf is verantwoordelijk voor de markten Azië, Australië, Stille Oceaan, Zuid-Afrika en Zuid-Amerika. De afhandeling van klantspecifieke wensen is aan 4 personen toevertrouwd. De marketing wordt verzorgd door de in Duitsland gevestigde zuster en wordt landspecifiek geïmplementeerd.