Ruilen en retourneren

30 dagen bedenktermijn

Toch niet tevreden over je product? Of is het stuk? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd. 

Alle beloftes op een rijtje.

  • Je retour aanmelden kan binnen 30 dagen, na ontvangst van je product.
  • Hierna krijg je nog eens 14 dagen de tijd om je product gratis terug te sturen.
  • Retourneren doe je in originele staat en verpakking (indien redelijkerwijs mogelijk). Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Bijvoorbeeld: haal de band uit de doos en bekijk hem van alle kanten, maar ga er niet mee fietsen. Of, bekijk en voel hoe het zadel aanvoelt.
  • Na 30 dagen is het niet meer mogelijk om te retourneren. Je hebt wel altijd 2 jaar garantie op je product.

Is je product toch nét teveel gebruikt? Dan laten we je er niet mee zitten. Je ontvangt dan een deel van het oorspronkelijke aankoopbedrag terug. Hoeveel dat is, is gebaseerd op de staat waarin je het product terugstuurt.

De wet kopen op afstand geeft u het recht binnen 14 dagen na ontvangst van het product dit weer terug te sturen zonder opgaaf van reden. Wij hanteren echter 30 dagen bedenktermijn. U kunt de producten ongebruikt en onbeschadigd kosteloos aan ons retourneren. U bent niet verplicht een reden op te geven, maar wij zijn daar wel benieuwd naar. Zo kunnen wij wellicht onze producten of diensten verbeteren. Bij retourneren ontvangt u vaak zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 7 dagen na ontvangst van de zending, het volledige aankoopbedrag terug. 

Hoe moet ik mijn product retourneren?

  • Meld uw retourzending aan middels ons contactformulier
  • U ontvangt van ons meestal dezelfde dag nog (op werkdagen) een email om met een gratis retourlabel en retourbon
  • U heeft het retourformulier gedownload en ingevuld, vervolgens stuurt u dit mee met het retourpakket
  • U heeft een kopie van uw factuur bijgevoegd bij uw zending

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Ruilen

We hebben er voor gekozen om geen gebruik te maken van ruilen. Een ruilprocedure voor zowel u als ook voor ons is vaak een onnodig omslachtig proces is. Retourneer dan het oude product via onze retourprocedure en plaats via onze shop een nieuwe bestelling met het juiste product. Het openstaande bedrag van je retourzending wordt na ontvangst gewoon op je bankrekening teruggestort. Op deze manier heb je het gewenste product snel in huis en hoef je niet te wachten tot wij het product om hebben geruild.

Retourservice buiten Nederland

Wenst u een bestelling buiten Nederland te retourneren dan kunt u ook gebruiken maken van onze retourservice, wij kunnen u een gunstig tarief aanbieden. U kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier. U kunt ook op volledige eigen kosten aan ons retourneren.