Over ons

Cycledeal is een webshop gespecialiseerd in de verkoop van fietsen, fietsaccessoires en fietsonderdelen. De webshop is ontstaan uit een fysieke fietsenwinkel - gevestigd in hartje Venlo - die al ruim 3 generaties lang bestaat. Naast een uitgebreid assortiment, hebben ook de kennis en vakmanschap in huis om jou van de juiste informatie en adviezen te kunnen voorzien.

Door de toenemende populariteit van fietsen is ook het aanbod van accessoires en onderdelen enorm gegroeid de laatste jaren. Omdat het onmogelijk is dit allemaal in de winkel op te nemen, werd in 2015 de webshop Cycledeal opgericht om op deze manier gehoor te kunnen geven aan de vraag en behoefte van de consument.

Waar het begon met één computer in een veredelde bezemkast zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig team met eigen kantoorruimte, backoffice, marketingteam en klantenservice. Wij werken middels een fulfilment systeem waardoor we een groot aantal orders per dag kunnen verwerken én direct uit voorraad kunnen leveren tegen scherpe prijzen. We streven ernaar om de online winkelervaring voor jou als klant zo optimaal mogelijk te maken door te voorzien in kennis, expertise en kwaliteit waar jij naar op zoek bent.

In onze vrije tijd stappen we graag zelf op de fiets en testen we onze producten met veel plezier voor je uit. Heb jij een vraag over een product of over onze service, neem dan contact op met ons mail ons of geef ons een belletje.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en voordeelacties, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.