Bezorginformatie

Onderdelen en accessoires worden in Nederland en België bezorgd met DHL of DPD (in Belgie wordt dit overgedragen aan Bpost). De levertijd staat vermeld bij het product. Veel producten die op werkdagen vóór 21:00 uur worden besteld, zullen diezelfde dag nog verzonden worden. 


Pakket volgen

Je kunt je bestelling eenvoudig volgen via Track & Trace die u per mail ontvangt. Wordt je pakket met DHL verzonden dan kun je de zending op de volgende pagina volgen: https://www.dhlparcel.nl/  . Wordt je pakket met DPD verzonden, dan kun je je zending via https://www.dpd.com/nl/nl/ontvangen/volgen/ volgen.


Ben je niet thuis?

Is er iemand thuis om het pakket in ontvangst te nemen, dan wordt in de meeste gevallen geprobeerd om het pakket bij de buren af te leveren. Wanneer dit niet mogelijk is dan zal de bezorger de volgende (werk)dag een nieuwe afleverpoging doen. Mocht je liever iets anders afspreken, dan kun je via je Track & Trace de optie "iets anders afspreken" gebruiken. Hier krijg je de keuze om je pakket bij een DHL servicepunt of een andere plek rondom je huis te laten bezorgen. 

Wanneer je niks anders afspreekt dan zal er een tweede afleverpoging plaatsvinden. Wanneer deze ook onsuccesvol is dan kun je je pakket (vaak een dag later) afhalen op het aangegeven afhaalpunt. Je hebt hiervoor twee weken de tijd, daarna zal de zending terug worden gestuurd naar ons. 

Bezorgkosten

Is de bestedingswaarde groter dan € 49.95 dan bezorgen wij gratis binnen Nederland.
Voor bestellingen onder de € 49.95 rekenen wij € 5.95 voor verzendingen binnen Nederland.

Voor leveringen buiten Nederland rekenen wij altijd verzendkosten.
Wij rekenen de volgende tarieven:

België€ 6,95
Duitsland€ 9,95
Oostenrijk€ 13,95

Deelzendingen

Wij werken samen met verschillende leveranciers en magazijnen. Het kan dus zijn dat wanneer u meerdere producten binnen een order plaatst, u meerdere pakketten ontvangt al dan niet met verschillende levertijden. Indien uw pakketten uit meerdere zendingen bestaat dan ontvangt u ook altijd meerdere track & trace codes. Wanneer u vermoed dat uw bestelling incompleet geleverd is dan raden we u aan hier even contact met ons over op te nemen.