Bezorginformatie

Onderdelen en accessoires worden in Nederland en België bezorgd met PostNL of DHLparcel (Belgie, wordt dit Bpost). De levertijd staat vermeld bij het product. Veel producten die vóór 21:00 u besteld worden dezelfde dag nog verstuurd.

Pakket volgen

Je kunt je bestelling eenvoudig volgen via Track & Trace van PostNL. Klik hier voor de PostNL website en vul het Track en Trace nummer in, deze vindt je in de email die verstuurd wordt zodra je bestelling aangeboden is aan PostNL. Gaat het pakket via DHL parcel, dan kun je terecht op https://www.dhlparcel.nl/ 

Ben je niet thuis?

Wanneer je pakket niet kan worden afgeleverd omdat niemand thuis is, bieden zij het pakket standaard aan bij de buren. Als dit niet lukt, dan komt de bezorger de volgende dag nogmaals langs (m.u.v. zondag). Je kunt ook een andere dag of afleveradres inplannen met je 'Niet-Thuis-Code', deze staat vermeld op het bericht wat de bezorger achterlaat. Wanneer bij het tweede aflevermoment van je bestelling wederom niemand thuis is, kun je met het bericht van de bezorger je bestelling afhalen op het aangegeven afhaalpunt. Je hebt hiervoor drie weken de tijd, daarna zal de zending terug naar ons worden gestuurd.

Bezorgkosten

In Nederland bezorgen wij altijd gratis. Voor leveringen buiten Nederland berekenen wij de volgende bezorgkosten:


Wij berekenen de volgende bezorgkosten:

België€ 3,95
Duitsland€ 5,95
Oostenrijk€ 13,95

Deelzendingen

Het kan zijn dat je een bestelling bij ons plaats met daarin verschillende producten, met verschillende levertijden, of leveranciers. Het kan dus gebeuren dat u 1 of meerdere pakketten ontvangt. U ontvangt dan ook meerdere track & trace codes.