Betaalmethoden

Bestellen op cycledeal.nl gaat snel, is simpel en is bovenal veilig. Wij bieden verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het betalen van uw bestelde producten. Heeft u een vraag en het antwoord staat er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar info@cycledeal.nl

iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. Via iDEAL komt u direct uit bij de internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:
• U bestelt een product
• Kies iDEAL als betaalmethode bij het bestelproces
• Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
• U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van de bank
• De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
• Op de voor uw bekende manier keurt u de betaling goed
• U ontvangt een bevestiging van de bank
• U keert terug naar de Cycledeal.nl webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Bancontact/Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. U kiest bij het selecteren van een betalingsmethode voor Bancontact/Mister Cash.
Bancontact/Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

Overboeking per bank

Uw bestelling kunt u uiteraard ook gewoon via een normale overboeking voldoen. Gebruik hiervoor onderstaande gegevens en vermeld altijd uw factuurnummer. Nadat wij de betaling hebben ontvangen, zullen wij uw bestelling verzenden. 

IBAN: NL21RABO0304415650
BIC: RABONL2U
t.n.v. Cycledeal.nl

Let op: de verwerking van een betaling per overboeking duurt langer dan een iDEAL betaling. Het kan daarom bij deze betaalmethode langer duren om uw bestelling te verwerken.