Betaalmethoden

Bestellen op cycledeal.nl gaat snel, is simpel en is bovenal veilig. Wij bieden verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het betalen van uw bestelde producten. Heeft u een vraag en het antwoord staat er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar service@cycledeal.nl

iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. Via iDEAL komt u direct uit bij de internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode bij het bestelproces
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van de bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor uw bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van de bank
  • U keert terug naar de Cycledeal.nl webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Bancontact/Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. U kiest bij het selecteren van een betalingsmethode voor Bancontact/Mister Cash.
Bancontact/Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

Mastercard/Visa

Met uw creditkaart kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. 

AchterafBetalen

Bij achteraf betalen kunt u eerst uw bestelling ontvangen en dan de factuur betalen. Indien u kiest voor achteraf betalen gaat u akkoord met de daarbij behorende algemene voorwaarden. Voor de beoordeling van uw aanvraag worden de door u ingevulde gegevens conform de bepalingen van de algemene voorwaarden doorgezonden naar Focum Commerce B.V. Indien akkoord kunt u achteraf betalen en ontvangt u van ons de bestelling en een factuur. Deze factuur moet u binnen 14 dagen na factuurdatum betalen.

Het versturen van de factuur en de inning van uw betaling wordt door ons uitbesteed aan Focum Commerce B.V. Op onze digitale factuur staat aangegeven hoe u (na ontvangst van de goederen en/of diensten) de factuur dient te betalen.

U dient akkoord te gaan met de algemene voorwaarden. Deze algemene voorwaarden kunt u hier lezen.