Betaalmethoden

Bestellen op cycledeal.nl gaat snel, is simpel en is bovenal veilig. Wij bieden verschillende manieren aan om elektronisch te betalen. Op deze pagina vindt u meer informatie over het betalen van uw bestelde producten. Heeft u een vraag en het antwoord staat er niet bij?

Stuur dan een e-mail naar service@cycledeal.nl

iDEAL 

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. Via iDEAL komt u direct uit bij de internetbankieromgeving van uw eigen bank.

Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. U rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet-betaalomgeving van uw eigen bank.

Betalen met iDEAL doet u in een paar stappen:

  • U bestelt een product
  • Kies iDEAL als betaalmethode bij het bestelproces
  • Selecteer de bank waar u uw bankzaken al online regelt
  • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van de bank
  • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
  • Op de voor uw bekende manier keurt u de betaling goed
  • U ontvangt een bevestiging van de bank
  • U keert terug naar de Cycledeal.nl webshop en de bestelling en betaling zijn geslaagd!

Bancontact/Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Gebruik maken van Bancontact/Mister Cash is mogelijk zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren. Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en verloopt snel. Uw aankopen zijn binnen een paar seconden betaald. U kiest bij het selecteren van een betalingsmethode voor Bancontact/Mister Cash.
Bancontact/Mister Cash is voor Belgische klanten de meest gebruikte online betaalmogelijkheid en wordt niet in Nederland verstrekt door banken.

Mastercard/Visa

Met uw creditkaart kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet-betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.