Veiligheid

Fietsen is leuk en goed voor je, maar moet bovenal veilig zijn. Gelukkig heeft Cycledeal diverse veiligheidsaccessoires in haar assortiment. Want jong én oud moet zich veilig voelen op de fiets!

Wij hebben verschillende soort veiligheidsaccesoires in ons assortiment. Maar welk product is bijvoorbeeld het veiligste voor jou kind?

Voor de jeugd hebben we fietsvlaggen die je op het fietsje van je kind kunt bevestigen. Hierdoor is hij of zij beter zichtbaar in het verkeer en kunnen andere weggebruikers rekening houden met een jeugdige medeweggebruiker; wel zo veilig. En is je kindje het fietsen nog aan het leren of durf je ze nog net niet helemaal los te laten? Dan bieden de zijwieltjes van Cycledeal een oplossing! Even monteren op de fiets en je kindje hoeft zich niet meer bezig te houden met evenwicht. Omkieperen kan immers niet meer en dat geeft rust bij de ouders.

Naast veiligheidsaccessoires voor kinderen, zijn er ook hulpmiddelen voor senioren of mensen met een beperking. Voelt u zich niet meer zo zeker op de fiets of wordt omkijken moeilijker? Met de fietsspiegels van Cycledeal ziet u precies wat er achter u in het verkeer gebeurt, zonder dat u daar gekke capriolen voor moet uithalen. Bevestig de spiegels op uw stuur en u kunt met een gerust hart op weg!

Lees meer