Filters:

Prijs
18 135
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Volume (Liter)
meer... minder
Positie
meer... minder
Bevestiging tas
meer... minder
Filter
 

Stuurtassen

Wil jij je waardevolle spullen veilig en binnen handbereik opbergen tijdens je fietstocht? Dan is een fietsstuurtas de perfecte oplossing.
En niet alleen voor het opbergen van spullen zijn stuurtassen handig. Veel van onze stuurtassen hebben een transparant vakje aan de bovenkant, waar je bijvoorbeeld een routekaart of je mobiele telefoon met navigatie in kan doen. Zo kan je eenvoudig in een blik zien waar je naar toe moet!
Ook handig, veel van onze stuurtassen worden geleverd inclusief een schouderband. Zo maak je in een handomdraai van je stuurtas een schoudertas, zodat je ook te voet lekker je handen vrij hebt!

Of je nou een recreatieve fietser bent, een lange afstand fietser of een bikepacker. Bij ons vind je fietsstuurtassen en stuurtassen voor je racefiets in alle soorten en maten, van hoogwaardige kwaliteit. Van onder andere de populaire merken OrtliebVaude en New Looxs.

Hoe bevestig je een stuurtas?

Er zijn verschillende manieren om een stuurtas aan je stuur te bevestigen. De meest voorkomende methode is bevestiging middels een stuuradapter.
Hoe werkt dit? Heel simpel;
De adapter maak je vast op je stuur, in de tas zit een bevestigingsplaat zodat je deze in een handomdraai aan de adapter kunt vastklikken.

Er zijn verschillende soorten stuuradapters, passend bij verschillende merken en modellen tassen. Let bij aanschaf van de stuurtas goed op welke bevestiging je nodig hebt, en of deze wel of niet wordt meegeleverd met de stuurtas.

Het meest bekendste bevestigingssysteem is de Klickfix stuuradapter.
Dit is een sterk en veilig systeem dat het mogelijk maakt om in één klik je fietsstuurtas stevig aan je fiets te bevestigen of hem er juist weer weer af te halen.

Doordat steeds meer merken werken met het Klickfix bevestigingssysteem, kan je ook gemakkelijk switchen tussen je verschillende Klickfix fietsaccessoires zoals bijvoorbeeld een fietsmand of hondenmand.
Zo neem je voor elk doeleinde van je fietstocht makkelijk je favoriete fietsaccessoire mee!

Klickfix levert adapters voor standaard fietssturen, maar ook voor elektrische fietsen waarvan het display zich in het midden van het stuur bevindt.
Daarnaast zijn deze houders te verkrijgen met slot zodat de stuurtas, mand of andere accessoire niet zomaar ongewenst van de fiets kan worden gehaald.

Het fijne van deze stuurtassen is dat de tijdens het fietsen vrij toegankelijk zijn zodat je direct bij je spullen kunt die onderweg nodig hebt, denkend aan je telefoon, iets te snacken of je fotocamera.

Bikepacking stuurtassen worden vaak met klittenband of riempjes aan het stuur vast gemaakt.
Deze tassen zijn vaak wat breder en geschikt om bijvoorbeeld een slaapmatje in op de rollen of bagage mee te nemen die je onderweg niet direct nodig hebt.

Dit soort stuurtassen zijn ideaal voor bevestiging op een recht stuur.
Wil je een bikepackingtas op je een racefietsstuur bevestigen? Meet dan van te voren of er genoeg ruimte is tussen het stuur.

Overige kenmerken stuurtas

Bijna alle stuurtassen zijn 100% waterdicht of waterafstotend, zodat je spullen zelfs in de ergste storm veilig en droog blijven.

Ook de vorm van je stuurtas is de moeite waard om over na te denken.
Heb je veel ruimte nodig? Dan is een tas met een grotere inhoudsmaat natuurlijk handig. Maak je gebruik van navigatie?

Let er dan op dat je tas een transparant vakje heeft voor je routekaart of telefoon.

Wil je tijdens het fietsen direct bij je spullen kunnen? Kies dan een stuurtas mét rits die met één hand te bedienen is.

De stuurtassen in ons assortiment zijn niet alleen geselecteerd op functionaliteit, maar zijn ook esthetisch zeer verantwoord.
Wil je liever een strakke en egale kleur, een felle en opvallende kleur, of misschien toch een vrolijke print?

We hebben de mooiste stuurtassen voor jou geselecteerd!

Lees meer