Drinkrugzakken

Ergon waterzak BH150

€ 32,95

Op werkdagen vóór 21:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Productspecificaties

EAN4260012362558
Type artikelBidon
MateriaalFood-proof polyurethaan
Bevestiging tasHaken
Inclusief regenhoesNee
WeersbestendigWaterdicht
Breedte cm39
Inhoud ml overigtot 5 liter
Diepte cm21
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Waterzak, passend bij de comfortabele Ergon BE-rugzakken. Met het BH150 drinksysteem hoef je niet steeds de bidon te pakken. De koele en verfrissende drank stop je met praktische drinksysteem eenvoudig in je rugzak.

Vanzelfsprekend is deze food-proof en heeft deze een smaak neutrale slang. Voor puur drinkgenot op de weg. Want wat is lekkerder dan koud, helder water tijdens een flinke fietsrit. Heeft een schuifsluiting voor eenvoudig vullen en reinigen. Veiligheidsventiel met lekbescherming.

================================================================================

Fabrikant info
Ergon is producent van kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Het doel van Ergon is om producten te ontwikkelen die een goede ergonomie voor de fietser bieden. Daarbij verbindt het Ergon ontwikkelingsteam bij iedere stap de wetenschappelijke uitvalsbasis met de praktische toepassingen.

De functionaliteit van Ergon producten wordt uitvoerig getest door middel van sportwetenschappelijke laboratoriumstudies, testmachines van technische instituten, tijdens alledaags gebruik en tijdens wedstrijden.

Zowel in vakbladen als in de zwaarste internationale wedstrijden wordt vol lof gesproken over de “nieuwste ontwikkeling” op het gebied van fietsergonomie. De globale verkoopresultaten zijn een duidelijke afspiegeling van het succes van Ergon.

De Ergon filosofie: ergonomie voor de fietser. Ontwikkeld tot in detail!