Drinkrugzakken

Ergon drinksysteem 3 liter voor Ergon tas

€ 27,95

Op werkdagen vóór 21:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Productspecificaties

EAN4260012352702
Type ArtikelBidon
KleurTransparant
Geschikt voorErgon rugtas
MateriaalFood-proof polyurethaan
Inclusief regenhoesNee
WeersbestendigWaterdicht
Breedte cm17
Inhoud ml3 liter
Hoogte cm44
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Drinksysteem voor Ergon rugzakken gemaakt van hygiënische Polyurethaan. Het materiaal is extreem sterk en kan tot 8x de eigen oppervlakte uitrekken zonder te scheuren. De grote opening met sluiting maakt het makkelijk reinigen van de buidel mogelijk. Extra lange slang met ‘bijt’ mondstuk. De slang kan met een drukknop aan de buiden worden bevestigd. Het speciale ventiel aan de binnenzijde verhindert het leeglopen van de buidel. De buidel kan met een gesp aan de binnenzijde van de rugzak bevestigd worden. 

================================================================================

Fabrikant info
Ergon is producent van kwalitatief hoogwaardige fietsonderdelen en accessoires. Het doel van Ergon is om producten te ontwikkelen die een goede ergonomie voor de fietser bieden. Daarbij verbindt het Ergon ontwikkelingsteam bij iedere stap de wetenschappelijke uitvalsbasis met de praktische toepassingen.

De functionaliteit van Ergon producten wordt uitvoerig getest door middel van sportwetenschappelijke laboratoriumstudies, testmachines van technische instituten, tijdens alledaags gebruik en tijdens wedstrijden.

Zowel in vakbladen als in de zwaarste internationale wedstrijden wordt vol lof gesproken over de “nieuwste ontwikkeling” op het gebied van fietsergonomie. De globale verkoopresultaten zijn een duidelijke afspiegeling van het succes van Ergon.

De Ergon filosofie: ergonomie voor de fietser. Ontwikkeld tot in detail!