Filters:

Prijs
6 85
Fabrikanten
meer... minder
Kleur
meer... minder
meer... minder
Type Artikel
meer... minder
Geschikt voor
meer... minder
Model telefoon
meer... minder
Filter
 

Telefoonhouders

Mobiele telefoons of smartphones, zijn helemaal geïntegreerd in ons dagelijks leven. We gebruiken onze smartphone tegenwoordig steeds meer, zo ook wanneer we op de fiets zitten. Een telefoonhouder voor op je fiets is een handig hulpmiddel waarmee je op een veilige manier gebruik kunt blijven maken van je telefoon tijdens al de fietstochten.
Welke telefoonhouder is het meest geschikt voor jou? Je leest het hier!

Waarom een telefoonhouder?

Een telefoonhouder biedt uitkomst wanneer jij je smartphone gebruikt om bijvoorbeeld je fietsritten te navigeren, of om je sportprestaties bij te houden gedurende je het wielrennen of het mountainbiken. Ook voor het gewone woon- werk verkeer is een telefoonhouder ideaal wanneer je graag muziek luistert, of om handsfree te bellen.

Zeker voor de jeugd die dagelijks naar school fietst, is een telefoonhouder een welkom accessoire. De boetes voor het fietsen met een telefoon in je hand zijn immer niet mild!
Enfin, genoeg situaties dus waarin een telefoonhouder goed van pas komt, en jij je handen vrij hebt om deze aan het stuur te houden én je ogen op de weg houden.

Een gouden combinatie voor een veilige afloop van je fietsrit, en je portemonnee!

Welke telefoonhouder?

Er zijn verschillende soorten telefoonhouders verkrijgbaar. Van eenvoudige goedkopere modellen, tot innovatieve slimme ontwerpen, vormgegeven in strakke designs.
Omdat jouw telefoon een waardevol bezit is wil je deze niet verliezen of beschadigen tijdens het fietsen.

De bevestigingssystemen van SP-connect, kenmerken zich door hun hoge kwaliteit en innovatief ontwerp. De microrail is namelijk volledig in het hoesje geïntegreerd, waardoor deze stijlvol en compact is. De verbinding tussen de het hoesje en de stuurhouder is daardoor muurvast.

SP-connect heeft telefoonhouders voor de meest gangbare smartphone modellen van Iphone, Samsung, en enkele modellen van Huawei.
Kies voor een bikebundel voor de racefiets, of voor een extra stevige mountainbike bundel.
Maar dat is niet alles, ben jij een echte asfaltvreter dan heeft SP-connect ook nog een motor bundel beschikbaar!

In de uitgebreide accessoireslijn van SP-connect, vind je producten waarmee je jouw bevestigingset multifunctioneel bruikbaar maakt, maar ook een simpele regenhoes zodat jouw telefoon beschermd is tegen regen, zweet of modder.

Benieuwd of er voor jouw een geschikte bike bundel verkrijgbaar is?
Hieronder kun je ons uitgebreide assortiment telefoonhouders bekijken. Dankzij de filtermogelijkheden zie je in één oogopslag welke mogelijkheden er zijn voor jouw telefoon.

Lees meer