Ringsloten

Axa ringslot Victory zwart mat

€ 31,05

Op werkdagen vóór 21:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Productspecificaties

EAN8713249232607
Type ArtikelRingslot
Gewicht640 gram
Soort sluitingSleutel
ART-KeurmerkART-2
MateriaalMetaal
Soort slotRingslot
Beveiligingsniveau14
Bevestigingsmateriaal inclusiefNee
Primaire basiskleurZwart
Bevestiging van het slotVast
MontageFrame
Aantal sleutels2
Veiligheidsklasse14
Security LevelHoog
Geschikt voor insteekslotJa
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Axa Ringslot Victory zwart mat

  • Kleur: Zwart mat
  • Breedte opening: 58 mm
  • Aantal sleutels: 2
  • Beschermd tegen boren: Ja
  • Productgewicht: 640 gram
  • Bevestigingsmateriaal inclusief: Nee

Het AXA Victory ringslot is een premium product in de AXA range en heeft de mogelijkheid een plug-in kabel of ketting in de zijkant van het slot te steken en zo uw fiets aan een vast object te verbinden. Het ringslot is volledig rondom gelast dit maakt de Victory extra sterk. Openbreken van dit slot is vrijwel onmogelijk door de oersterke, naadloos gelaste verbindingen. De Victory heeft een modern design, dat ergonomisch is vormgegeven zodat het slot licht en slank blijft. Dit ringslot heeft een zilveren buitenkant en een zwarte binnenkant.

 • Veiligheid

Beveiligingsniveau 14 Voldoet aan de Nederlandse ART 2 sterren norm Goedgekeurd voor fietsverzekering in NL/FIN/DK/SE Maximale beveiliging door extra plug-in mogelijkheid Kinderbeveiliging Comfort Ergonomische bedieningsknop Online sleutelservice Leverbaar in de kleur zilver/zwart Techniek Stalen slothuis volledig rondom gelast Anti-boorplaat in de cilinder 10 jaar fabrieksgarantie

 • Ringsloten

Voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en ketting sloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen.

================================================================================

 • Fabrikant info

AXA Bike Security

AXA Bike Security is onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt ons bedrijf alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

AXA Company

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902. De basis voor één van de twee huidige succesvolle kernactiviteiten wordt al in de jaren twintig gelegd, als de voorloper van de huidige onderneming start met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk. Zo’n twintig jaar daarna wordt een ringslot voor fietsen in het assortiment opgenomen. Dit markeert de start van een assortiment fiets beveiliging, de tweede kernactiviteit zoals die nu bestaat. Vandaag de dag bestaat het assortiment voor Home Security uit scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement. Voor Bike Security bestaat het assortiment uit fietssloten, fietsverlichting en ketting- en jasbescherming. AXA Stenman is trotse bezitter van zeer moderne productie locaties in Nederland, Frankrijk en Polen. Met saleskantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Polen en agenten in Taiwan, Japan en China kunnen wij een hoge service leveren. AXA is onderdeel van de Allegion groep. Over Allegion™ Allegion (NYSE: ALLE) ) Allegion (NYSE: ALLE) is een internationale pionier in veiligheid en beveiliging. We houden mensen en hun eigendommen overal ter wereld veilig aan de hand van eenvoudige systemen en geavanceerde technologie. Allegion is een onderneming van $ 2 miljard en verkoopt producten in bijna 130 landen. Ga naar www.allegion.com.