Ringsloten

Axa ringslot Solid XL zwart

€ 21,25

Op werkdagen vóór 21:00u besteld, dezelfde dag verzonden

Productspecificaties

EAN8713249235721
Type ArtikelRingslot
KleurZwart
Gewicht670 gram
Soort sluitingSleutel
ART-KeurmerkART-2
MateriaalMetaal
Soort slotRingslot
Beveiligingsniveau10
Bevestigingsmateriaal inclusiefNee
Primaire basiskleurZwart
Bevestiging van het slotVast
MontageFrame
Aantal sleutels2
HouderJa
Veiligheidsklasse10
Security LevelHoog
Geschikt voor insteekslotNee
--- Bekijk meer ---
--- Bekijk minder ---

Productomschrijving

Axa ringslot Solid XL

  • Kleur: Zwart mat
  • Breedte opening: 58 mm
  • Aantal sleutels: 2
  • Beschermd tegen boren: Ja
  • Productgewicht: 670 gram
  • Goedkeuring slot: ART 2 (NL)
  • Goedkeuring slot: Sold Secure Silver (UK)
  • Beveiligingsniveau: 10
  • Bevestigingsmateriaal inclusief: Nee

De AXA Solid is een hoogwaardig frameslot met een extra brede opening zodat deze ook past bij brede spatborden of ballonbanden. Het ringslot heeft een ART 2 sterren goedkeur, hiermee voldoet het slot aan de eisen om een fietsverzekering af te sluiten. Het Solid ringslot biedt optimale beveiliging door de anti-boor cilinder en de gehard stalen beugel. De ergonomische bedieningsknop biedt u maximaal comfort. Mocht het gebeuren dat u uw fietssleutel kwijt bent, dan is dat geen probleem. Een extra sleutel kan via de AXA online sleutelservice besteld worden en wordt binnen enkele dagen geleverd. De AXA Solid is op verschillende manieren te monteren. Het slot wordt standaard gemonteerd op montagegaten in het frame van de fiets. Als er geen montagegaten in het frame van de fiets zitten om een ringslot te monteren kunt u de AXA Flex mount strips bestellen en gebruiken.

Veiligheid

Beveiligingsniveau 10 Voldoet aan de Nederlandse ART 2 sterren norm Goedgekeurd voor fietsverzekering in NL/FIN/DK/SE/UK Kinderbeveiliging.

Comfort

Ergonomische bedieningsknop Online sleutelservice Leverbaar in de kleur zwart.

Techniek

Gehard stalen beugel en slothuis Anti-boorplaat in de cilinder Montage middels flexible bevestiging, ook voor afwijkende framebuizen Extra brede opening 58 mm.

 • Ringsloten

Voor de beveiliging van al uw tweewielers, van kinderfiets tot motor, heeft AXA een breed assortiment sloten. Naast de bekende kabel en ketting sloten biedt AXA ook ring- en vouwsloten, deze zijn sterk en gemakkelijk mee te nemen.

================================================================================

 • Fabrikant info

AXA Bike Security

AXA Bike Security is onlosmakelijk verbonden met de fietscultuur. Al meer dan 115 jaar stelt ons bedrijf alles in het werk om fietser en fiets optimaal te beschermen. Als echte fietsfan weet AXA Bike Security precies wat fietsers nodig hebben om veilig en vertrouwd op pad te gaan.

AXA Company

AXA STENMAN INDUSTRIES heeft een lange en rijke historie, die teruggaat tot 1902. De basis voor één van de twee huidige succesvolle kernactiviteiten wordt al in de jaren twintig gelegd, als de voorloper van de huidige onderneming start met de productie en verkoop van hang- en sluitwerk. Zo’n twintig jaar daarna wordt een ringslot voor fietsen in het assortiment opgenomen. Dit markeert de start van een assortiment fiets beveiliging, de tweede kernactiviteit zoals die nu bestaat. Vandaag de dag bestaat het assortiment voor Home Security uit scharnieren, raamuitzetters, raamsluitingen, deurbeslag en toegangsmanagement. Voor Bike Security bestaat het assortiment uit fietssloten, fietsverlichting en ketting- en jasbescherming. AXA Stenman is trotse bezitter van zeer moderne productie locaties in Nederland, Frankrijk en Polen. Met saleskantoren in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Polen en agenten in Taiwan, Japan en China kunnen wij een hoge service leveren. AXA is onderdeel van de Allegion groep. Over Allegion™ Allegion (NYSE: ALLE) ) Allegion (NYSE: ALLE) is een internationale pionier in veiligheid en beveiliging. We houden mensen en hun eigendommen overal ter wereld veilig aan de hand van eenvoudige systemen en geavanceerde technologie. Allegion is een onderneming van $ 2 miljard en verkoopt producten in bijna 130 landen. Ga naar www.allegion.com.